• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano nu a intrat în Cartea Recordurilor, dar pentru telespectatori, Las Fierbinți este mereu pe primul loc!

Celentano nu a intrat în Cartea Recordurilor, dar pentru telespectatori, Las Fierbinți este mereu pe primul loc!

Celentano nu a intrat în Cartea Recordurilor, dar pentru telespectatori, Las Fierbinți este mereu pe primul loc!

Iar a fost o seară tare ocupată în Fierbinți cu probleme care mai de care mai mari și mai grave: Robi a plâns nevoie tare că se pare că nu poate deveni actor, iar Celentano s-a confruntat cu o decizie importantă pentru viața lui. Cei care nu au suferit, ci dimpotrivă au râs cu gura până la urechi au fost telespectatorii, care nu au ratat niciun minut din serialul lor preferat. 

Chiar când Vasile purta o discuție serioasă cu Dalida despre un coșmar pe care-l avusese în noaptea trecută, primarul a fost nevoit să-și lase problema deoparte pentru a-l consola pe Robi. Simpaticul polițist și-a dorit să devină actor, dar nu a putut să ducă la capăt pregătirea pentru probele de admitere. După ce Dalida s-a oferit să-l ajute și s-a ocupat de el cât a putut de bine, polițistul a realizat că meseria asta nu-i de el. Surpriza mare, Vasile i-a găsit altceva mai potrivit: ”Te facem bocitoare pe bani”...

Nici pentru Celentano nu a fost deloc ușor, după ce a simțit că totul e împotriva lui: ”Universul mă urăște. Își bate joc de mine... toți”.  Motivul? E prea talentat și nu știa cu ce abilitate să intre în Cartea Recordurilor pentru a câștiga banii puși la bătaie. Firicel, bunul lui prieten, a încercat să-l ajute și au găsit chiar și varianta potrivită: să mănânce 53 de ouă fierte. Dar au uitat un detaliu: să cheme specialiștii să omologheze recordul. Se pare că mai amână o vreme și acest moment important din viață! 

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.2 puncte de rating și 28.0% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 6.8 puncte de audiență și 18.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:15, aproape 1.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

O nouă zi, o nouă șansă de comedie la cele mai înalte cote. De la 20:30, serialul favorit al românilor se întoarce cu noi peripeții, ce nu ar trebui ratate, ale personajelor lor preferate. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Vezi și:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni