Las Fierbinti este joi de la ora 20:00. Celentano se hotaraste sa plece inspre soare-apune, via Dridu!

Las Fierbinti este joi de la ora 20:00. Celentano se hotaraste sa plece inspre soare-apune, via Dridu!
Citeste mai mult despre: Celentano, Las Fierbinti,
Data: 09 Martie 2016

Joi seara, de la 20:00, Las Fierbinti vine cu un episod senzational, plin de umor de cea mai buna calitate! Celentano decide ca este cazul sa schimbe ceva in viata lui si se hotaraste sa plece inspre soare-apune. Dar, mai intai, trebuie sa faca un popas in Dridu pentru a recupera o datorie mai veche. 

Primarul Vasile va lua masuri impotriva consatenilor care asculta muzica la un volum prea ridicat. Deranjat de zarva facuta de sateni, acesta il va lua pe Robi si va porni la pas de plimbare pentru a opri fenomenul. 

Telespectatorii vor afla cum va decurge intentia lui Celentano de a parasi localitatea si care va fi deznodamantul muzical din Las Fierbinti, joi, de la 20:00, numai la PRO TV! Imediat dupa, de la 21:00, ai n-ai mingea, tragi la comedie! Primul episod Atletico Textila aduce fotbalul si comedia sub acelasi acoperis. Echipa din Liga a patra va demonstra imediat ca nu e destul sa iti placa fotbalul, ci trebuie sa si il joci... bine!

Europa League ne aduce cu picioarele pe pamant si ne arata ce inseamna fotbalul cu adevarat. De la 22:00, ai super meci LIVE: Liverpool se lupta-n iarba cu Manchester United, intr-un meci cat o finala!

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies