Celentano se transformă în Dandy și plănuiește escapade romantice cu bătrânele satului. Las Fierbinți, azi, de la 20:30

Celentano se transformă în Dandy și plănuiește escapade romantice cu bătrânele satului. Las Fierbinți, azi, de la 20:30
Data: 22 Noiembrie 2022

Seara de marți începe cu multă voie bună și cu aventurile celor mai îndrăgite personaje, într-un nou episod Las Fierbinți.

Firicel e preocupat de dispariția lui Celentano, dar află că prietenul lui este extrem de activ și, mai ales, nocturn, dar și că intenționează să plece la Paris cu mamele vecinilor. Noaptea cântă serenade și reușește să deranjeze tot satul. “M-a omorât cu toate Drumurile noastre, Țărăncuță, țărăncuță, răgea ca un măgar, n-am dormit toată noaptea”, spune Brânzoi nervos, mai ales că i-au fost trezite găinile și a doua zi nu au mai făcut ouă. Cum se va rezolva această problemă serioasă în Fierbinți, dar și cum își va explica trubadurul satului gestul, aflăm în câteva ore. 

Și dacă sătenii sunt deranjați de cântecele lui Celentano, Dorel are și el supărările lui, pe care și le îneacă în sucuri primite gratis de la Bobiță. “Popândău are două gagici. Gagicile alea trebuiau să fie ale mele, dar nu le-am vrut că erau nasoale și le-a luat el. Dar acum le vreau și eu”, se confesează el.

Toate preocupările amoroase și planurile fierbințenilor pot fi urmărite în seara aceasta, de la 20:30, doar pe PRO TV. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies