• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aseară, telespectatorii nu au ratat niciun moment din Las Fierbinți. Serialul a fost lider absolut de audiență

Aseară, telespectatorii nu au ratat niciun moment din Las Fierbinți. Serialul a fost lider absolut de audiență

Aseară, telespectatorii nu au ratat niciun moment din Las Fierbinți. Serialul a fost lider absolut de audiență

Altă seară complicată în Las Fierbinți s-a desfășurat aseară sub privirile celor de acasă! Primarul Vasile a avut o misiune chiar mai dificilă decât preconiza la început, iar Firicel nu a reușit deloc să-i impresioneze pe israelienii care au venit să-l filmeze... ba chiar dimpotrivă!

După ce Celentano i-a făcut o poartă nouă lui Firicel, l-a pus pe cel din urmă să curețe întreaga curte, iar soția s-a aranjat din cale afară, totul părea că e pus la punct pentru vizita televiziunii din Israel. Se pare că bunicul lui Firicel salvase 10 eroi din fața nemților, iar patru dintre aceștia încă trăiau, așa că ar fi trebuit ca săteanul nostru să devină cetățean de onoare. Din păcate, o mică greșeală a lui Celentano a fost de ajuns ca tot planul să pice într-o secundă!

Vasile s-a chinuit toată ziua să respecte toate cerințele nepoțelului prefectului: i-a găsit hamster, i-a făcut rost de prăjituri, i-a pus pe Dalida și Robi să se costumeze. Totul părea perfect! Problema? Robi a băgat hamsterul la congelator... 

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating și 28.3% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 7.6 puncte de audiență și 20.8% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:45, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

În această seară, de la 20:30, începe o nouă poveste ce nu ar trebui ratată! Se pare că Firicel s-a decis să plece la muncă în străinătate, însă sunt câteva lucruri care-l țin pe loc. Aflăm ce mai exact... în doar câteva ore! Tot atunci descoperim și cine i-a furat inima Gianinei, dar și ce probleme a cauzat această nouă îndrăgostire în restul satului!

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni