• PRO TV
  • Concurs Tchibo. Antrenează-ți memoria și câștigă premii pentru un început de zi perfect!

Concurs Tchibo. Antrenează-ți memoria și câștigă premii pentru un început de zi perfect!

Concurs Tchibo. Antrenează-ți memoria și câștigă premii pentru un început de zi perfect!

Dacă ai o minte ageră, atunci ești capabil să rezolvi cele mai complicate probleme. Noi nu te supunem la teste de inteligență, dar te provocăm să-ți antrenezi memoria într-un concurs Tchibo cu premii care îți răsfață simțurile. Ești pregătit?

Tchibo te provoacă să-ți antrenezi memoria într-un joc care face deliciul oricărui copil. Pentru că cei mici nu au nevoie de cafea pentru a începe cu dreptul o zi perfectă, ai un motiv în plus să răspunzi acestei provocări.

Accesează pagina de concurs, descoperă cele șase cartonașe pereche, în timpul alocat (60 de secunde) și fii gata pentru premiile puse în joc!

Completează formularul de înregistrare, bifează căsuțele obligatorii și trimite datele tale pentru a fi înregistrat în concurs.

Ce poți câștiga?

Concursul Tchibo pune la bătaie 10 aparate de cafea Tchibo Esperto PRO (plus două pungi de cafea boabe Tchibo) și 10 râșnițe premium (plus două pungi de cafea boabe Tchibo).

În plus, dacă bifezi căsuța Sunt de acord cu primirea Voucherului VOYO (1 lună) vei beneficia și de acces gratuit în platforma VOYO timp de 30 de zile.

Fiecare participant va putea câștiga un singur premiu, indiferent de numărul de înscrieri. Un participant se poate înscrie de maximum 3 ori/zi de concurs. Detalii în Regulament.

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorți care se vor efectua în termen de trei zile lucrătoare de la finalizarea unui interval de extragere săptămânal.

Concursul Tchibo se desfășoară în perioada 15 noiembrie – 5 decembrie 2022.

Mult succes!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni