• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Cosmin Seleși va prezenta show-ul „Batem palma?” . Ce spune despre format

Cosmin Seleși va prezenta show-ul „Batem palma?” . Ce spune despre format

Cosmin Seleși este prezentatorul emisiunii „Batem Palma?”! Acesta are un adevărat succes în televiziune și va reuși să aducă zâmbete atât pe chipurile concurenților, cât și ale telespectatorilor. 

Cosmin Seleși s-a întors la ProTV și este extrem de încântat de noua sa colaborare! Acesta va prezenta show-ul „Batem palma?”, în cadrul căruia mai mulți concurenți curajoși vor fi puși să răspundă la o întrebare relativ simplă pentru o sumă importantă de bani. 

Prezentatorul ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre formatul emisiunii, emoțiile care îl încearcă, dar și despre reacția celor apropiați la aflarea veștii!



„O să fie provocator, o să fie cu multă energie bună, concurenții vor fi cu siguranță haioși. O să fie așa, o familie în care cu toții batem palma și ne simțim bine! Mi se pare că are multă energie, multă emoție și câștigăm și bani, ceea ce e foarte tare. Relația cu banca va fi una foarte tare, sunt convins!”, a declarat el.

Referitor la reacția celor dragi la aflarea veștii, Cosmin Seleși a declarat că Tudor, fiul său, a fost cel mai încântat de noua colaborare a tatălui său. 

VEZI MAI MULTE DECLARAȚII ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni