• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristina Bălan, totul despre noua sarcină. La 41 de ani, cântăreața este însărcinată în trei luni

Cristina Bălan, totul despre noua sarcină. La 41 de ani, cântăreața este însărcinată în trei luni

Cristina Bălan, câștigătoarea celui de-al cincilea sezon al emisunii Vocea României și soțul ei, Gabi, au venit în platoul La Măruță pentru a vorbi despre noua sarcină. După o sarcină gemelară, din care au rezultat copii cu sindromul Down, Cristina Bălan este din nou însărcinată, de dataa aceasta cu o fetiță.

La 41 de ani, Cristina Bălan este fericită să dea lumii veste cea mare, este însărcinată în trei luni cu o fetiță care va purta numele Nadeea Sofia. Atât ea, cât și soțul ei, Gabi, au vorbit despre minunea pe care au așteptat-o de mult timp, despre testele genetice făcute pentru a verifica posibilele riscuri privind fătul, precum și greutățile pe care le întâmpină în creșterea a doi copii cu sindromul Down.

"Am știut că este fetiță și am știut că este copil tipic (...). Am făcut teste. Acest test genetic a venit în urma unor gânduri de-ale mele (...) că nu ne permitem încă un copil care necesita atâta atenție cât necesită gemenii. Ei încă merg la terapie".

"97% din timpul nostru este dedicat lor, în fiecare zi, inclusiv în week-end avem terapii cu ei. Când nu suntem la terapii suntem acasă și trebuie să le acordăm atenție 100%", a continuat soțul Cristinei.

"Ne-am dorit foarte mult. De foarte mulți ani noi ne-am dorit (sarcina n.r) (...). Exista o mica teamă. A existat această frică, dar am depășit-o, pentru că așa îmi place mie să-mi depășesc fricile, să mă avânt în niste lucruri. Poate că unii vor spune că sunt nu stiu cum (...), dar am simțit. Am simțit că de data asta va fi așa. Am avut intuiția", a mai spus Cristina Bălan.

Vezi restul interviului în videoclipul de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni