• Emisiuni
  • La Măruță
  • Culiță Sterp și Daniela Iliescu, detalii despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, detalii despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, au fost invitați în emisiunea La Măruță, unde au povestit despre cum a avut loc cererea în căsătorie, dar și despre planurile lor de nuntă. Este pentru prima dată când Daniela vine într-o emisiune TV. 

„Măruță, trebuie să-ți mărturisesc ceva. Ea nu a mai fost în alte emisiuni. De abia am convins-o. Este prima apariție”, a spus Culiță Sterp despre iubita lui. 

Cântărețul de muzică de petrecere a cerut-o de soție pe Daniela, vara aceasta, în timp ce se aflau în Cappadocia, la filmările pentru un videoclip. În emisiunea La Măruță, cei doi au povestit mai multe despre începutul relației lor. 



„Noi suntem de trei ani împreună, dar am fost în aceeași clasă la liceu. Mie îmi plăcea de ea atunci, era cea mai frumoasă din clasă, da avea iubit și...nu prea... Apoi ea a plecat în America, a stat vreo 2-3 ani, iar când s-a întors mi-am luat inima în dinți și am invitat-o să ne întâlnim..., povestește Culiță despre cum a început relația lor. 

„Eu eram mai inabordabilă. Ne-am întâlnit a doua oară prin 2019 și tot nu am vrut. Am zis, lasă-mă...nu-mi trebuie mie vedete... Da, era cunoscut atunci. Eu credeam că era ultimul afemeiat”, mărturisește Daniela glumind. 

„Credeai că-s ultimul, da nu eram ultimul...Eram după ultimul”, a continuat Culiță râzând. 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt părinții unui băiețel de 1 an și 3 luni. Ei au mărturisit că își mai doresc o fetiță. Cei doi încă nu și-au sărbătorit nunta, dar au făcut deja câteva planuri pentru acest eveniment important din viața lor. 

„Vrem să facem nunta la anul, iulie-august, încă nu știm”, a spus Culiță Sterp. 

În emisiunea La Măruță, Culiță Sterp a povestit și despre momentul când i-au fost furați bani din casă. Au trecut aproximativ trei luni de atunci, dar hoții încă nu au fost găsiți, a spus cântărețul dezamăgit. 

Recent, Culiță și Daniela au fost invitați la botezul fiului Vlăduței Lupău. Interpretul a fost foarte generos cu colegii lui de breaslă și a dat peste 10.000 de lei la lăutarii și instrumentiștii de la petrecere. 
 

Sursă foto: captură video, Instagram/ culita.sterp

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni