• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Cum Celentano e cu ochii pe primarul Vasile, așa și telespectatorii nu ratează niciun minut din Las Fierbinți!

Cum Celentano e cu ochii pe primarul Vasile, așa și telespectatorii nu ratează niciun minut din Las Fierbinți!

Cum Celentano e cu ochii pe primarul Vasile, așa și telespectatorii nu ratează niciun minut din Las Fierbinți!

Seară grea pentru primarul Vasile din cel mai iubit sat din România! Chiar când se bucura de o discuție extrem de interesantă cu secretara lui, Dalida și dezbăteau cum e mai bine ”să fii bogat, dar fără prieteni sau să ai o grămadă de prieteni, dar niciun ban”, Robi a venit grăbit și l-a dus la barul din sat pentru o discuție esențială cu ceilalți săteni. 

Care a fost problema gravă? ”Statul vrea să ne eradieze ca să nu mai facem copii”. Cum? Simplu – prin introducerea aparatelor care asigură plata cu cardul și prin turnurile 5G pe care vor să le aducă în sat. Misiune grea pentru primar, dar aparent rezolvată într-un final după ce a dat câteva telefoane: ”Nu vă eradiază nimeni”. Deși la prima vedere l-au crezut cu toții, Celentano l-a avertizat: ”Suntem cu ochii pe tine”. 

În timp ce primarul se lupta cu noua criză apărută, Bobiță a avut și el o problemă personală: a realizat că nu este deloc ascultat de cei din jur, ci că aceștia vin la el pentru a-și spune ofurile, dar niciodată nu vor să afle și cum îi este și lui. ”Voi nu știți să ascultați... Zici că sunt sac de box”. 

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.7 puncte de rating și 31.4% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 6.4 puncte de audiență și 19.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:35, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

În această seară, de la 20:30, pățaniile merg mai departe! Se pare că Celentano se confruntă cu o dorință acută de a-și schimba total cariera deoarece situația macroeconomică nu este deloc cum trebuie, iar Robi va face cunoștință cu o femeie care s-a săturat să trăiască după reguli! Râsul e garantat doar pe PRO TV! 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Vezi și:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni