Cum Celentano e cu ochii pe primarul Vasile, așa și telespectatorii nu ratează niciun minut din Las Fierbinți!


	Cum Celentano e cu ochii pe primarul Vasile, așa și telespectatorii nu ratează niciun minut din Las Fierbinți!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti,
Data: 09 Noiembrie 2022

Seară grea pentru primarul Vasile din cel mai iubit sat din România! Chiar când se bucura de o discuție extrem de interesantă cu secretara lui, Dalida și dezbăteau cum e mai bine ”să fii bogat, dar fără prieteni sau să ai o grămadă de prieteni, dar niciun ban”, Robi a venit grăbit și l-a dus la barul din sat pentru o discuție esențială cu ceilalți săteni. 

Care a fost problema gravă? ”Statul vrea să ne eradieze ca să nu mai facem copii”. Cum? Simplu – prin introducerea aparatelor care asigură plata cu cardul și prin turnurile 5G pe care vor să le aducă în sat. Misiune grea pentru primar, dar aparent rezolvată într-un final după ce a dat câteva telefoane: ”Nu vă eradiază nimeni”. Deși la prima vedere l-au crezut cu toții, Celentano l-a avertizat: ”Suntem cu ochii pe tine”. 

În timp ce primarul se lupta cu noua criză apărută, Bobiță a avut și el o problemă personală: a realizat că nu este deloc ascultat de cei din jur, ci că aceștia vin la el pentru a-și spune ofurile, dar niciodată nu vor să afle și cum îi este și lui. ”Voi nu știți să ascultați... Zici că sunt sac de box”. 

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.7 puncte de rating și 31.4% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 6.4 puncte de audiență și 19.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:35, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

În această seară, de la 20:30, pățaniile merg mai departe! Se pare că Celentano se confruntă cu o dorință acută de a-și schimba total cariera deoarece situația macroeconomică nu este deloc cum trebuie, iar Robi va face cunoștință cu o femeie care s-a săturat să trăiască după reguli! Râsul e garantat doar pe PRO TV! 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Vezi și:

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies