Cum comentează doctorul Cristian Andrei declarațiile Ilincăi Vandici?

Cum comentează doctorul Cristian Andrei declarațiile Ilincăi Vandici?

Ilinca Vandici a devenit personajul monden controversat în toată perioada sărbătorilor de Paște, în urma unor declarații pe care aceasta le-a făcut. 

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai, aceasta a vorbit despre viziunea ei despre viață și iubire. La Măruță, doctorul Cristian Andrei a comentat declarațiile făcute de Ilinca:
 
Ilinca Vandici: „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vandici.
 
Dr. Cristian Andrei: "Te gândești că viața poate să fie ușoară cu ce spune Ilinca, suntem într-adevăr doi bărbați la masă. Aceste declarații au o valoare proiectivă, un om vorbește în astfel de situații despre el. Nu schimbă nici el scutece, nici eu. (...) Sună foarte frumos în teorie, dar sunt mai multe persoane în cuplu . Ce să imite un copil de la un tată șmecher, să facă ce? (...) Un părinte trebuie să își vadă de viața lui, nu trebuie să stea în patru labe în fața copilului. (...) Este de dorit o familie democratică în care și tatăl știe pe unde se scoate scutecul copilului." 
 
Ilinca Vandici: "Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus de o fufă, două/trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute”, a spus Ilinca. … Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”.
 
Dr. Cristian Andrei: "Sunt femei care se prefac că nu știu. (...) Sunt oameni care știu că există și alți parteneri, dar în aceste cupluri există mai puțină încredere și mai puțin angajament. (...) Trebuie să existe și responsabilitate într-un cuplu."



 

Ilinca Vandici: „Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli. (...) Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală. (...) Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce? Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la acea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”
 
Dr. Cristian Andrei: "Au început să apară copiii care visează să se plimbe cu tramavaiul. Au apărut acei oameni care merg mai repede către natură, sănătate, echilibru. (...) Eu cred că o doză de tramvai e benefică din când în când. (...) Eu cred că dincolo de asta e nevoia de siguanță a unei femei, de a o duce bine, inclusiv în fața altor femei. (...) Există acest reflex care a apărut într-o societate care era paternalistă, dar acum există mai multe capete în familie, inclusiv ale copilului. (...) Copiii au învățat să își exprime vocea. (...) Femeia e cea care crează atmosfera într-o famlie, dacă e colorat, frumos, calm."

FOTO: ILINCA VANDICI INSTAGRAM

CRISTIAN ANDREI INSTAGRAM 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni