• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Dalida donează toate rechizitele primăriei copiilor din Fierbinți, iar Vasile simte că nu mai poate lua șpagă

Dalida donează toate rechizitele primăriei copiilor din Fierbinți, iar Vasile simte că nu mai poate lua șpagă

Dalida donează toate rechizitele primăriei copiilor din Fierbinți, iar Vasile simte că nu mai poate lua șpagă

Astăzi și mâine, de la 20:30, Las Fierbinți revine cu două episoade în care șpaga este elementul central.

Dalida a donat toate rechizitele de la primărie școlii din sat, însă Vasile nu pare să privească cu ochi buni acțiunea secretarei lui. „Dumneavoastră știți cât de săraci sunt copiii de la noi? Părinții nu le cumpără nici caiete, nici creioane, nu mai zic de manuale, care sunt aceleași de șase generații, cred că și eu am făcut școala pe ele. Și nici școala nu are buget pentru asta. Așa se face, să vină copiii la școală și să se uite la tablă ca mâța-n calendar, că nu au pe ce să scrie? Asta dacă vin la școală…”, îi va spune Dalida primarului. Continuarea și reacția uluitoare a lui Vasile, care nu mai poate lua șpagă, în seara aceasta, în Las Fierbinți.

Gianina devine vlogger și își începe activitatea cu un episod despre de-ale gurii, mai exact despre rujuri și despre cum pot fi folosite corect, pentru un efect garantat. Celentano îi e ajutor de nădejde și ia în același timp și lecții, fiind interesat de o carieră în domeniu. 

Giani, îndrumat de prietenul lui Viorel, vinde haine de calitate la preț redus și încearcă să facă negoț prin Fierbinți, astfel încât să obțină și profit. Nu toți par impresionați de piesele vestimentare cu iz de Italia, dar unii dintre ei nu rezistă tentației și aleg haine speciale la doar 30 de lei.

În fiecare miercuri și joi, de la 20:30, Las Fierbinți aduce comedia în casele românilor. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni