• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Dandy Celentano, cu aer interbelic, face ravagii printre pensionarele din Las Fierbinți

Dandy Celentano, cu aer interbelic, face ravagii printre pensionarele din Las Fierbinți

Dandy Celentano, cu aer interbelic, face ravagii printre pensionarele din Las Fierbinți

Celentano și-a găsit scopul în viață, s-a transformat în dandy și este “îndeplinitor” de visuri neîmplinite pentru pensionarele din sat, cărora le promite că le duce peste hotare. Alarmați, sătenii găsesc salvarea în Firicel, pe care l-au rugat să-și potolească prietenul ce face abuz de șarmul pe care l-a dobândit odată cu aerul interbelic. 

Dorel este și el decis să aibă o relație și vrea să o cucerească pe Gianina, dar nu doar pe ea. Ea ar vrea, însă doar dacă în relație mai sunt și alte două-trei fete, să stea mai mult cu ele decât cu iubitul lor.

Înțelepciunea lui Vasile îl calmează pe Robi, care începuse să-și dorească averi și două mașini. Asta nu înseamnă că îi iartă pe cei care au mașinile parcate în fața porții, așa că au decis să îi taxeze corespunzător și să împartă banii. Care sunt urmările acestei acțiuni puse la cale de primar, vedem în seara aceasta, într-un nou episod Las Fierbinți.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.2 puncte de rating și 26.5% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 7.7 puncte de audiență și 20.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:41, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

Planul lui Celentano continuă și-n seara aceasta, dar bărbatul acceptă să asculte și perspectiva soților care îi cer să le lase nevestele în pace. “Dacă știai că nevasta matale vrea la Singapore, de ce nu ai dus-o? Că vreau și eu, să mă plimb cu avionu’ ăla mare”, spune el revoltat. 

Cum face față acestei situații și dacă va renunța la planul inițial, vedem astăzi, de la 20:30.

Sătenii sunt revoltați din cauza amenzilor primite pentru parcarea necorespunzătoare a mașinilor și lipsa permisului, iar Rață decide să-i aplice și o corecție lui Vasile. Nici Bobiță nu mai e mulțumit de tot ce se întâmplă în jurul lui, e intrigat de nivelul de trai și de incultură din țară și vine cu soluții: “I-aș băga pe toți într-o căruță și i-aș trimite la bulgari”.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni