• PRO TV
  • Daniel Pavel, despre show-ul fenomen mondial: "Survivor este o metaforă a vieții reale!"

Daniel Pavel, despre show-ul fenomen mondial: "Survivor este o metaforă a vieții reale!"

Daniel Pavel, despre show-ul fenomen mondial: "Survivor este o metaforă a vieții reale!"

Când spui Daniel Pavel, spui automat: SURVIVOR ROMÂNIA! Îndrăgitul prezentator ne-a oferit un interviu în care a vorbit despre lecțiile primite de la anul 2022, dar și despre provocările care-l așteaptă în noul an. 

Este un om împlinit atât pe plan profesional, cât și personal, iar în 2023 abia așteaptă să le ofere telespectatorilor un sezon Survivor România memorabil. 

Anul 2022 sau mai ales pronunția unui nume de an pentru mine în ultima vreme înseamnă Survivor! A fost un an plin, am fost la nivelul PRO, am promis un sezon memorabil și vi l-am livrat. A fost minunat atât în plan profesional, cât și în plan personal. M-am reconfigurat. Dacă anul trecut eram într-o formă de șantier emoțional, anul ăsta, grație Anei Maria Pop, iubita mea, și grație de fapt complexului de factori pe care l-am atras în jurul meu , lucrurile arată foarte bine. Familia îmi e bine, băiatul face 18 ani în curând. A fost un an și plin de provocări ... și termenul ăsta de provocări are în sine și lecții de învățat. Le-am învățat zic eu și mergem mai departe”, ne-a declarat Daniel Pavel.  

Trei lucruri pe care-și dorește să le facă în 2023

"Consolidarea show-ului nostru, poate cel mai puternic format de reality show din lume. Vreau să mă îmbrac frumos și să merg la Viena, la balul fiului meu și nu în ultimul rând vreau să petrec o super vacanță cu iubita mea".

Daniel Pavel și frumoasa Ana Maria Pop formează un cuplu de un an de zile, iar prezentatorul adoră să-și surprindă iubita. 

Întrebat de gesturile romantice pe care le face pentru partenera sa, Daniel Pavel a răspuns: “Eu sunt Dragon de Foc în zodiacul chinezesc și folosesc focul ca să aprind lumânarea iubirii, cred că asta fac eu romantic. Îmi place să-i aduc flori când nu se așteaptă”.

Un mesaj pentru publicul PRO și fanii Survivor

“Națiunea Survivor România, cum ne place s-o numim, să rămână acolo pe frecvență pentru că urmează adrenalină, urmează emoție, urmează bătălii epice și de fapt toate astea arată ca viața reală. Survivor este o metaforă a vieții reale. Să fie cu zen, să fie cu bine, e foarte important ca în 2023 să fie cu pace și multă iubire”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni