• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Detectorul de metale i-a ținut lipiți pe telespectatori în fața televizoarelor! Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Detectorul de metale i-a ținut lipiți pe telespectatori în fața televizoarelor! Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Detectorul de metale i-a ținut lipiți pe telespectatori în fața televizoarelor! Las Fierbinți, lider absolut de audiență

  Aseară, de la 20:30, s-a dat strigarea pentru o nouă seară de comedie absolută și de pățanii care mai de care mai neașteptate în cel mai iubit sat din România, Fierbinți! Personajele care au scris istorie au revenit în fața celor de acasă într-un nou episod ce a fost savurat cu râsete de către privitori. 

Giani a fost de această dată cel care a părut că a găsit secretul perfect pentru a face bani! După ce a achiziționat un detector de metale la un preț foarte mic, l-a vândut mai departe la supra preț. Ce a ratat el din această ecuație? Că există o șansă să găsească cu adevărat metale la el în sat.... ceea ce i-ar fi putut aduce și mai mulți bani! 

În alte părți ale satului, atenția nu a fost deloc pe câștigurile materiale, ci pe cele spirituale! Vasile s-a confruntat cu o adevărată dramă după ce în timpul întâlnirii cu Eugenia, o frumoasă femeie de care este atras, și tatăl acestia, nu s-a mai putut abține și a scos anumite sunete nepotrivite:

”Dacă nu beam berea aia, nu se mai întâmpla nimic. Eugenia mea...”. Și Celentano s-a văzut pus în fața unei situații neașteptate: Firicel i-a trimis-o pe Narcisa, verișoara de la Dridu, pentru a vedea dacă sunt atrași unul de celălalt și dacă pot depăși împreună ghinionul avut în dragoste. 

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.0 puncte de rating și 33.0% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 5.1 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 20:56, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV! 

Povestea continuă în această seară! Giani, Dorel și Bobiță sunt pregătiți să folosească detectorul la putere maximă și să sape după cele mai ascunse comori din Fierbinți. În plus, Vasile va primi o nouă șansă la o întâlnire cu Eugenia și tatăl acesteia. Oare de această dată va reuși să facă o impresie mai bună și să o cucerească?

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni