• PRO TV
  • Diana Deets (Coconut Kitty), model OnlyFans, s-a sinucis la 24 de ani! Era acuzată că își edita pozele

Diana Deets (Coconut Kitty), model OnlyFans, s-a sinucis la 24 de ani! Era acuzată că își edita pozele

Diana Deets (Coconut Kitty), model OnlyFans, s-a sinucis la 24 de ani! Era acuzată că își edita pozele

Diana Deets, o tânără în vârstă de 24 de ani din California (SUA) care era model pe Instagram și OnlyFans și era cunoscută drept Coconut Kitty, s-a sinucis pe 12 februarie.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de apropiații tinerei din SUA, după cum notează Daily Mail: „Coconut s-a sinucis. Este nedrept. Viața este nedreaptă. Ne-am fi dorit să o cunoașteți așa cum prietenii și familia o cunoșteau. Cu adevărat a fost ca o rază de soare pentru această lume. Strălucea mereu. Nu aveai cum să o oprești. Era determinată și puternică, dar și o draguță cu cel mai bun suflet pe care l-am văzut. Întotdeauna încerca să-i facă pe cei din jur să se simtă bine. Voia ca toată lumea să aibă de câștigat. Era tipul de persoană care lasă totul pentru a te ajuta când ai probleme și pentru a-ți fi alături. Era cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă. Râsul ei era contagios”.

Din câte se pare, Diana Deets câștigase din Instagram și OnlyFans aproximativ 450.000 de dolari, însă faptul că era cunoscută drept Coconut Kitty i-a cauzat o depresie, deoarece multă lume o acuza în mediul online că își editează pozele să pară mai tânără decât este.

„M-am săturat de oameni care comentau modul în care arătam atunci când prestam în fața camerei. M-a cam deranjat. Am decis să merg către artă digitală. Așa am creat-o pe Coconut Kitty. Voiam să fac ceva care arată în viața reală ca un caracter anime, bărbie mică, ochi mari, care să-mi semene, pentru că foloseam pozele cu mine și le editam”, afirma Diana Deets în urmă cu mai mult timp.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni