• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Dilema lui Celentano: “Cum să alung tristețea?”. Telespectatorii au un răspuns: sunt cu ochii pe Las Fierbinți!

Dilema lui Celentano: “Cum să alung tristețea?”. Telespectatorii au un răspuns: sunt cu ochii pe Las Fierbinți!

Dilema lui Celentano: “Cum să alung tristețea?”. Telespectatorii au un răspuns: sunt cu ochii pe Las Fierbinți!

Serile de joi sunt mereu mai bune deoarece încep cu un episod nou din cel mai iubit serial de comedie, Las Fierbinți! Actorii aduc la viață personajele care au scris istorie și care au făcut ca ulițele satului să îi poarte pe telespectatori într-o lume în care prin mult umor, realitatea este mai autentică ca niciodată. 

Brânzoi a mers să-l caute pe Celentano pentru a ieși la o bere, dar a avut o mare surpriză: și-a găsit prietenul privind în gol spre copacul din curte. Motivul a fost unul total neașteptat: ”Nu știu cum să fac să alung tristețea. Am uitat să mă mulțumesc cu puțin”. Încercând să-l ajute, Brânzoi a descoperit că bunul lui prieten a avut parte de câteva întâmplări nefericite în cele două baruri din sat și nu mai este bine primit în nici unul dintre acestea. 

Departe de casa lui Celentano, la Aspirina, Dalida a făcut un alt anunț neașteptat: s-a decis să renunțe la cariera de la Primărie și să se facă organizatoare de nunți. Decisă că acesta este drumul ei, ea a mers și la Vasile pentru a-i zice că are nevoie de ”bani și timp”. În ciuda faptului că a primit câteva zile libere să-și dea seama ce vrea să facă în viitor, secretara s-a lămurit rapid după ce la prima ei nuntă ca organizatoare... a ajuns acasă mahmură și fără rezultatele așteptate. 

Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:33 – 21:42. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 31.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.3 puncte de audiență și 13.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 20:49, peste 1.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni