• Emisiuni
  • La Măruță
  • Familia milionarului Donca, pregătiri de Crăciun: “Cred că este mai importantă bucuria, nu ceea ce primim!”

Familia milionarului Donca, pregătiri de Crăciun: “Cred că este mai importantă bucuria, nu ceea ce primim!”

Milionarul Călin Donca trăiește o viață ca-n povești și are o familie de care este tare mândru. Soția Orianda, care îi este alături de 14 ani, i-a dăruit 5 copii, unul mai frumos ca altul. 

“A venit la un seminar la mine. Mi-a plăcut că e frumoasă și apoi a excelat în afaceri. Soția mea, așa cum e, dacă avem vreodată o provocare financiară, ieșim pe stradă și ne facem banii. Adică nu am luat-o doar de frumoasă, am luat-o și să fie un sprijin”, a mărturisit antreprenorul invitat cu familia în platoul emisiunii La Măruță. 

Soția lui Călin a povestit cum vor petrece Crăciunul, dar și cum îi învață pe cei mici valoarea banilor. 

“În momentul în care ei mă ajută cu un anumit task prin casă sau în exteriorul casei sau se întâmplă să termine de citit o carte...la partea de cărți, de educaie, este mai mult motivare, la partea de ajutor în casă eu consider recunoștință. Și le ofer ceva din partea mea ca și recunoștință pentru ei. Ei au portofelul lor, își adună banii și cu ei își pot cumpăra lucruri de care au nevoie. Însă negociem ca să își cumpere și ceva util și așa învață și valoarea banului”, a explicat Orianda.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni