• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Firicel a știut că era înșelat, Giani nu a reușit să fugă de bătaia vecinilor! Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Firicel a știut că era înșelat, Giani nu a reușit să fugă de bătaia vecinilor! Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Firicel a știut că era înșelat, Giani nu a reușit să fugă de bătaia vecinilor! Las Fierbinți, lider absolut de audiență

După ce miercuri seara s-au bucurat de prima parte a unor pățanii încărcate de amuzament, telespectatorii nu au ratat nici continuarea! Deciși să afle ce va păți Giani, dacă soția lui Firicel chiar își înșeală soțul și dacă aparatul japonez vândut de Ardiles lui Robi chiar va funcționa, românii au fost cu ochii pe Las Fierbinți, iar comedia a fost lider absolut de audiență! 

”Credeți că nu știam? Eu știu primul. Sunt mulțumit. O bat după, mă aleg cu ceva”, le-a zis Firicel Dalidei și Aspirinei, când femeile au mers să-l anunțe pe bărbat că soția se culcă cu primarul. Se pare că dacă micul șantaj asupra lui Vasile a funcționat fără probleme, dorința lor de răzbunare s-a oprit acolo! Cu toate astea, cele două vecine au decis să-i aplice femeii o bătaie pentru comportamentul avut până atunci cu ele. 

”N-am mai luat așa bătaie de la 19 ani”, i-a recunoscut Giani lui Rață, după ce taximetristul l-a găsit într-o stare deloc bună. Motivul? Se pare că nicio tactică nu a funcționat pentru a scăpa de nervii vecinilor care nu și-au primit banii de la el. Rămâne de văzut dacă va fi un motiv bun ca pe viitor să nu mai împrumute de la ei. 

Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.4 puncte de rating și 27.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 6.6 puncte de audiență și 17.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:16, aproape 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni