• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din ”Las Fierbinți” este un familist convins. Cum arată soția și copiii lui

Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din ”Las Fierbinți” este un familist convins. Cum arată soția și copiii lui

Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din ”Las Fierbinți” este un familist convins. Cum arată soția și copiii lui

De 10 ani, Gheorghe Ifrim (50 de ani) aduce zâmbete și voie bună în casele românilor, prin rolul lui Vasile, primarul din ”Las Fierbinți”. În viața reală, actorul este un familist convins, dar își ține familia departe de ochii curioșilor. 

Gheorghe Ifrim și soția sa Maria Roxana sunt împreună din studenție. 

„Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie”, a declarat actorul într-un interviu pentru Libertatea.

Gheorghe Ifrim are o activitate impresionantă. Pe lângă rolul din Las Fierbinți, a jucat în multe spectacole la Teatrul Bulandra și în filme de lung metraj. Însă timpul cel mai prețios pentru el este cel petrecut în sânul familie. 

”Familia mă echilibrează, am noroc de ei. Nu este uşor de stat acasă cu un artist. Am văzut un reportaj senzaţional cu Maradona, care spunea că nu are amintiri cu copiii lui când erau mici.  Era pe cai mari, cu fotbalul. Mă gândesc la acest lucru şi găsesc timp să stau de vorbă cu copiii mei, Ştefan şi Cristian. Am o soţie extraordinară care mă înţelege. E bine să ai şi bani, să duci un trai decent, să nu fii sufocat de glorie, dar cea mai importantă este sănătatea”, spunea Gheorghe Ifrim într-un interviu pentru Ziarul Metropolis

Gheorghe Ifrim s-a născut la 18 decembrie 1971, în București. A absolvit Academia de Teatru şi Film Bucureşti, Facultatea de Teatru, Specializarea Actorie, în 1997.

Vezi și: 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni