• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Giani a renunțat la deghizare și la azilul de bătrâni. Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență

Giani a renunțat la deghizare și la azilul de bătrâni. Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență

Giani a renunțat la deghizare și la azilul de bătrâni. Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență

Banii câștigați ușor de Giani, în preajma alegerilor trecute, când și-a vândut buletinul cu 100 de lei, i-au încurcat planurile actuale. Nu s-a mai putut interna la azilul de bătrâni fără un act de identitate și a fost nevoit să renunțe la deghizarea sa. Astfel a pierdut și banii pe chirie pe care-i primea de la Dorel.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 7.2 puncte de rating și 27.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 3.3 puncte de rating și 12.7% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:02, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Aspirina a observat cât de mult își doresc Robi și Dalida un copil și le-a sugerat să nu se mai joace și să facă unul adevărat. Au încercat, dar în final s-au despărțit din cauza faptului că nu s-au înțeles aspura modului în care își vor crește copilul. 

În seara aceasta, de la 20:30, Celentano se hotărăște să nu mai bea pe datorie sau pe banii altora, dar cum are doar 2 lei, își cumpără o jumătate de bere. Giani îl avertizează pe Bobiță că ANAF-ul a venit în control în sat și cârciuma sa urmează să fie verificată, după ce la Oaie au dat deja amenzi. Ce plan are Bobiță să scape? Aflăm în episodul Las Fierbinți de astăzi.

Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe VOYO.

Interviu cu Costi Diță. Despre Giani din Las Fierbinți, cum s-a lovit în viața reală de combinațiile altor Giani și de ce nu ar pleca din țară

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni