Giani și Ardiles s-au transformat în femei! Cum arată așa? "Aoleu, mama mea!"

S-a decis: vrea să fie Bobiță! Discuția dintre cei doi e halucinantă: Bobiță: Cum adică te calc eu pe nervi? Tu vrei să te bușum aici de față cu toți? Dorel: Tu ești bolovanul are nu mă lasă pe mine să fac carieră! Și dacă nu pot să te dau la o parte, vreau să fiu ca tine! Dorel inventează sandwich-ul cu o singură felie de pâine, unul care se mănâncă de jos în sus, dar îl pârăște pe Bobiță și că vinde bere expirată. VEZI UN VIDEO SPECTACULOS Românii au așteptat cu nerăbdare sezonul 20 Las Fierbinți, serialul fenomen care a cucerit telespectatorii cu poveștile sale autentice și comedia pură. Las Fierbinți e în fiecare miercuri și joi, de la 20:30. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans. Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!
Citeste mai mult despre: Giani, Ardiles, Las Fierbinti,
Data: 28 Aprilie 2022

Cu ajutorul Dalidei, Giani și Ardiles s-au transformat în Miruna și Andreea. Deea penttru prieteni!

Cei doi, adică cele două, vor să scape de poliție. Mai ales că ele vin la doamna Dalida pentru...epilare! Că au o problemă din naștere și se confruntă cu o pilozitate excesivă. Dalida le epilează  pe doamne, în timp ce pentru Poliție, Giani și Ardiles " au murit într-un acident mortal. (...) Aoleu, mămica mea!" 

VEZI UN VIDEO SPECTACULOS

Românii au așteptat cu nerăbdare sezonul 20 Las Fierbinți, serialul fenomen care a cucerit telespectatorii cu poveștile sale autentice și comedia pură.

Las Fierbinți e în fiecare miercuri și joi, de la 20:30. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies