• PRO TV
  • Gianina din "Las Fierbinti", asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Cum arata Anca Dumitra fara urma de machiaj pe chip

Gianina din "Las Fierbinti", asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Cum arata Anca Dumitra fara urma de machiaj pe chip

Gianina din "Las Fierbinti", asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Cum arata Anca Dumitra fara urma de machiaj pe chip

Gianina din "Las Fierbinti" este o fatuca cuminte, cu privire de copil, care cucereste pana si inimile celor mai puternici barbati. Cu mersul ei de caprioara si cu a sa costumatie colorata, iese mereu in evidenta pe ulitele linistitului Fierbinti. Ii place aventura si nu refuza pe nimeni cand vine sa-i propuna ceva in interesul ei.

Anca Dumitra este cea care da viata simpaticului personaj adorat de milioane de telespectatori. Actrita adora sa joace roluri de comedie si recunoaste ca i se pare distractiv s-o interpreteze pe prostuta Gianina, pentru ca rade mult pe platoul de filmare pe seama ei. In afara platoului, insa, e randul rudelor si prietenilor ei sa se amuze, fiindca tanara actrita uita uneori s-o lase pe Gianina la filmari si... o ia acasa.

Daca pe micul ecran, Anca Dumitra are un look impecabil, in viata de zi cu zi, actrita prefera sa nu apeleze la trucuri de infrumusetare si sa isi lase tenul sa respire.

Fanii care urmaresc contul de Facebook al Ancai Dumitra au avut ocazia sa vada cum arata actrita lor preferata atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni