• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • În episodul de joi seară din Las Fierbinți, Giani s-a transformat în Elvis: Do you speak english? Yes mister! I'm regele!

În episodul de joi seară din Las Fierbinți, Giani s-a transformat în Elvis: Do you speak english? Yes mister! I'm regele!

Giani a stârnit hohote de râs în casele telespectatorilor datorită schimbării sale radicale! Acesta s-a transformat în Elvis, iar prietenii lui, adunați la Barul lui Bobiță, l-au luat „la mișto”. 

În episodul de joi seară, 23 februarie 2023, cele mai iubite personaje de comedie au revenit pe micile ecrane într-un episod care nu a putut fi ratat! Giani s-a transformat în Elvis de față cu prietenii lui și a fost foarte mândru de felul în care arată:

„Elvis, bă băiatule! Ești nebun? Do you speak english? Yes mister! I'm regele! Vai de capul meu!”, a spus Giani când le-a arătat lui Bobiță, Dorel și Nicu Rață transformarea lui. 

Cele trei personaje aflate în Barul lui Bobiță nu s-au putut abține de la comentarii:

„Și de ce te-ai îmbrăcat, mă, așa? Ai concert sau cum? Faceți bal mascat aici și eu n-am aflat?”, i-a spus Nicu Rață.

Cu toate că prietenii au râs de el, Giani și-a continuat misiunea de a fi Elvis fără a ține cont de comentariile acestora:

Nicule, află că sunt oameni acolo care sunt fierți! Sunt fierți să mă vadă, să pună mâna pe mine. Deci dau o gălăgie de bani ca să fiu pe lângă ei, nebunule. Ca să știi tu așa, pentru tine”, a spus Giani înainte de a părăsi barul.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL COMPLET CU ELVIS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni