În episodul de joi seară din Las Fierbinți, Giani s-a transformat în Elvis: Do you speak english? Yes mister! I'm regele!

Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Elvis,
Autor: Lorena Martin
Data: 23 Februarie 2023

Giani a stârnit hohote de râs în casele telespectatorilor datorită schimbării sale radicale! Acesta s-a transformat în Elvis, iar prietenii lui, adunați la Barul lui Bobiță, l-au luat „la mișto”. 

În episodul de joi seară, 23 februarie 2023, cele mai iubite personaje de comedie au revenit pe micile ecrane într-un episod care nu a putut fi ratat! Giani s-a transformat în Elvis de față cu prietenii lui și a fost foarte mândru de felul în care arată:

„Elvis, bă băiatule! Ești nebun? Do you speak english? Yes mister! I'm regele! Vai de capul meu!”, a spus Giani când le-a arătat lui Bobiță, Dorel și Nicu Rață transformarea lui. 

Cele trei personaje aflate în Barul lui Bobiță nu s-au putut abține de la comentarii:

„Și de ce te-ai îmbrăcat, mă, așa? Ai concert sau cum? Faceți bal mascat aici și eu n-am aflat?”, i-a spus Nicu Rață.

Cu toate că prietenii au râs de el, Giani și-a continuat misiunea de a fi Elvis fără a ține cont de comentariile acestora:

Nicule, află că sunt oameni acolo care sunt fierți! Sunt fierți să mă vadă, să pună mâna pe mine. Deci dau o gălăgie de bani ca să fiu pe lângă ei, nebunule. Ca să știi tu așa, pentru tine”, a spus Giani înainte de a părăsi barul.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL COMPLET CU ELVIS

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies