• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • În seara aceasta, de la 20:30, sondajele și dragostea se suprapun pe ulițele satului Las Fierbinți

În seara aceasta, de la 20:30, sondajele și dragostea se suprapun pe ulițele satului Las Fierbinți

În seara aceasta, de la 20:30, sondajele și dragostea se suprapun pe ulițele satului Las Fierbinți

În această seară, de la 20:30, continuă aventurile celebrelor personaje din Las Fierbinți, cu o nouă porție de umor. Ulițele celui mai cunoscut sat vor fi asaltate de dragoste și.. sondaje! Dalida are o problemă serioasă cu primarul, Robi va ajunge în mijlocul unui scandal, iar Giani și Rață vor avea un conflict.

Dalida va descoperi că primarul a găsit o nouă metodă să sustragă bani de la oameni și este decisă să-l facă să-i returneze, măcar parțial. „Vasile vrea să acceseze iar niște fonduri, adică să fure iar niște bani”, îi va spune Dalida, supărată, Aspirinei. Pentru a-și putea duce planul la capăt și a-l opri pe primar, acesta va avea nevoie de un sondaj semnat de către săteni: „Dacă nu putem să tăiem răul de la rădăcină, măcar să-l încetinim un pic”, va susține ea. Pentru ca sondajul să iasă în favoarea lui, Vasile va fi nevoit să plătească, dar nu va fi dispus să scoată bani din... propriul buzunar.

Robi va ajunge și el într-o situație imposibilă și va lua bătaie... chiar dacă nu a făcut nimic. La recomandarea lui Celentano, singura lui soluție pentru a rezolva problema în care a ajuns, din cauza lui Ardiles, este să învețe de la Firicel cum să se bată, însă, trebuie să aibă grijă cât stă la „cursuri” pentru că are doar 50 de lei la el. 

Pe de altă parte, Rață și Giani vor împărți satul în două, pentru a avea acces mai ușor la femei. „Noi de câțiva ani de zile avem satul împărțit pe zone, ca să nu fie probleme. De la poștă până la școală este partea mea, iar de la școală încolo este partea lui, ca să nu se mai bage peste mine”, va spune Giani. Adevărata problemă a apărut, însă, când și-au dat seama că Geanina are casa exact pe mijloc, așa că un concurs de departajare va fi necesar. Când doi se ceartă al treilea câștigă! 

Cine va „cuceri teritoriul”, cum se va descurca Robi la cursurile de bătaie și ce va rezolva Dalida cu planul ei împotriva primarului, aflăm în această seară, de la 20:30, într-un nou episod din Las Fierbinți, pe PRO TV sau, în avans, pe VOYO. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni