JOI, razi romaneste cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate!

JOI, razi romaneste cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate!

JOI, razi romaneste si savureaza intamplarile indragitelor personaje din serialele Las Fierbinti si Atletico Textila si distreaza-te intr-o noua editie Jocuri de celebritate, numai la Pro TV!

De la 20:30, in Las Fierbinti, personajele continua aventurile si goana dupa banii obtinuti fara munca. Celentano are puteri supranaturale si tot satul se lupta sa prinda un loc pentru o intrevedere cu el. Robi face abuz de puterea lui si reuseste sa scoata doi sateni de pe lista si sa-i obtina primarului o intalnire cu sfantul Celentano, care le demonstreaza tuturor ca puterile lui sunt din alta lume si ca poate merge... pe apa.

La Atletico Textila, de la 21:30, fotbalistii tanjesc dupa forma de altadata si incep sa aiba priza la fete frumoase! Pe stadionul echipei, mai multe fete isi fac antrenamentul de gimnastica, iar fotbalistii sunt in impas si nu stiu cum sa reactioneze si cum sa faca sa imbine utilul cu placutul: sa joace fotbal, dar sa nu renunte la domnisoarele care le dau tarcoale.

In seara aceasta, de la 22:30, in Jocuri de celebritate, distractia e garantata de Bobonete, Strunila, Ipate si invitatii lor: Lidia Buble, Ramona Badescu, Stefan Stan si GEØRGE. Lidia Buble a venit insotita de prietena ei, care lupta sa castige marele premiu pentru a-si cumpara cat mai multe haine si farduri, iar GEØRGE a venit impreuna cu un prieten foarte bun, care, daca va castiga, isi va putea duce bunica la bai, deoarece nu a mai fost de peste 20 de ani. Toti se vor distra si se vor intrece in probe precum Cu fata la perna, 2 in 1 sau Cum canti tuuu.

 

Astazi, romanii sunt invitati sa se distreze si sa aiba o seara plina de umor si celebritati in Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni