• PRO TV
  • Kim Kardashian și-ar fi îndepărtat implanturile mamare! Cum arată acum vedeta

Kim Kardashian și-ar fi îndepărtat implanturile mamare! Cum arată acum vedeta

Kim Kardashian și-ar fi îndepărtat implanturile mamare! Cum arată acum vedeta

Kim Kardashian este total schimbată! În cadrul unei emisiuni TV, la care a fost prezentă recent, telespectatorii au observat modificări drastice din punct de vedere fizic. A slăbit enorm și, mai mult, fanii sunt de părere că și-a îndepărtat și implanturile mamare, pentru a avea un aspect cât mai natural. Iată fotografia care a devenit vitală pe internet!

În platoul emisiunii „The Late Show” cu James Corden, Kim Kardashian a ales să poarte o rochie argintie, foarte decoltată, care în mod normal i-ar fi scos în evidență bustul. Pe lângă faptul că este mai slabă ca niciodată, pare că și-a îndepărtat și silicoanele, diferența fiind una considerabilă.

Acest lucru nu a făcut decât să stârnească un nou zvon cu privire la numărul operațiilor estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, dar și o nouă intervenție la nas.

„Cred că a scăpat de implanturi”, a scris un internaut la postarea devenită virală pe rețelele de socializare.

„Mi se pare sau bustul ei este cu mult mai mic?”, a comentat un alt utilizator, care a primit un răspuns afirmativ: „Cred că au dispărut!”.

Dacă este adevărat, Kim Kardashian ar adăuga încă o intervenție chirurgicală în lista sa, în acest caz pentru a arăta mai natural. Vedeta a recunoscut, în anul 2016, că și-a mărit posteriorul cu injecții cu cortizon, împărtășind ulterior pe rețelele de socializare numărul modificărilor pe care și le-a făcut la nivelul corpului.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Crama Mileștii Mici, unde se găsește cel mai mare stocaj de vin din lume

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni