La Românii au talent, telespectatorii vor cunoaște povestea nespusă a lui imposibil!

La Românii au talent, telespectatorii vor cunoaște povestea nespusă a lui imposibil!

Au mai rămas doar câteva ore până va începe o nouă ediție a sezonului #13magic. Este cea de-a opta seară din acest an în care telespectatorii vor avea ocazia să îi descopere pe cei care cred că prin talent pot transforma orice vis în realitate.

Aflați deja la jumătatea acestui sezon, diseară, telespectatorii își vor reaminti că ”magia e în fiecare, în forme pe care nici nu le bănuiam”. De la 20:30, e vremea pentru toți cei de acasă să urmărească povestea nespusă a lui imposibil!

Energie. Bucurie. Povești de viață care prind culoare. Toate aceste lucruri se resimt în momentul în care concurenții intră în culise și au ocazia să-i vadă pe Pavel Bartoș și Smiley, cei mai iubiți prezentatori. Apoi când drumul îi poartă spre scena visului devenit realitate, toți participanții au ocazia să-i vadă pe Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. DA-urile oferite de aceștia sunt egale cu șansa calificării în următoarea etapă, cu ocazia de a fi cunoscuți de către întreaga țară pe mai departe. 

La 90 de ani, direct de la Iași, va veni un concurent care simte că doar în fața spectatorilor își regăsește bucuria. ”Pe scenă mă mișc ușor, acolo e viața mea”, va declara el emoționat când va intra în fața juraților. Chiar dacă familia nu a fost de acord cu venirea lui, din cauza vârstei, el ia în calcul să-și încheie cariera chiar la PRO TV. Însă până atunci, știe că publicul i-a dat mereu energie, așa că vrea să ofere un moment de neuitat. Cum va arăta el că imposibilul este prietenul bătrânilor și ce reacții vor avea jurații, aflăm în această seară. 

El și ea. Doi acrobați... chiar de la noi din țară! Cu un nume de scenă care reprezintă dragostea nesfârșită dintre ei. Cu un moment original pe care îl vor prezenta în premieră pe o scenă televizată. Ce mai trebuie adăugat? Că nu ar trebui ca cei de acasă să rateze vreo secundă din câteva minute care îi vor lăsa fără respirație, dar cu mândria că românii pot oferi astfel de prestații. 

Chiar dacă imposibilul va șopti că așa ceva nu se poate, toți cei care vor putea fi urmăriți vor demonstra contrariul. De la un cuplu pasionat de arta făcută cu ajutorul drujbei, la un pictor care a învățat să se adapteze tehnologiei moderne, la copii care-și cântă bucuria... toate sunt doar aici! 

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni