• PRO TV
  • La un concurs de Miss, o ucraineancă a refuzat să stea în cameră cu reprezentanta Rusiei

La un concurs de Miss, o ucraineancă a refuzat să stea în cameră cu reprezentanta Rusiei

La un concurs de Miss, o ucraineancă a refuzat să stea în cameră cu reprezentanta Rusiei

Miss Ucraina, Olga Vasyliv, s-a arătat nemulțumită că organizatorii concursului Miss Grand International au repartizat-o în aceeași cameră cu reprezentanta Rusiei, Ekaterina Astashenkova. 

Olga nu a suportat ideea de a împărți aceeași cameră cu o persoană care vine din Rusia. Este doar una din frecventele situații în care cetățenii simpli din cele două țări, odinioară prietene, ajung să se urască. 

După ce tânăra ucraineancă și-a manifestat public nemulțumirea, postând un mesaj pe rețelele sociale, organizatorii i-au oferit posibilitatea să stea în altă cameră. 

„Astăzi, povestea mea este aceasta: în tot acest timp sunt pe drumul meu lung către competiția @missgrandinternational în care principalul meu scop este să spun lumii despre țara mea, despre spiritul nostru ucrainean, despre frumusețea noastră, despre puterea noastră și despre ceea ce îndurăm acum. Am primit o scrisoare care mi-a dat un sentiment de furie și durere – colega mea de cameră a fost desemnată o concurentă din țara agresoare, din țara care a uitat de lege și de ordinee, din țara-despot, din Rusia”, a scris Olga pe Instagram. 

„Dragă @nawat.tv, crede-mă, sunt și pentru pace, dragoste, prietenie și sprijin, dar nu pentru cei pe care nu-i pot ierta. Nu pentru cei care îmi torturează frații și surorile”, a mai adăugat ea, potrivit dailystar.co.uk





La rândul ei, reprezentanta Rusiei a venit cu un răspuns după situația creată.  „În familia mea sunt prima persoană care s-a născut în Rusia, toți ceilalți sunt din Ucraina! Această situație este extrem de dificilă pentru mine... sper că vocea mea va fi auzită în concurs! Eu sunt împotriva urii! Eu sunt pentru prietenie, pentru dragoste și pentru pacea mondială și pentru ajutor reciproc", a scris rusoaica pe Instagram. 

Concursul de frumusețe se desfășoară în Bali, Indonezia. Seara de încoronare a Miss Grand International 2022 este stabilită pentru 25 octombrie. 


Sursă foto: Facebook/ Instagram/  Olga Vasyliv, Ekaterina Astashenkova

Vezi și: Viața de miss, între sacrificii și satisfacții


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni