• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti 16 martie 2023: Soacra lui Celentano, surprinsă de ginere în ipostaze nepotrivite

Las Fierbinti 16 martie 2023: Soacra lui Celentano, surprinsă de ginere în ipostaze nepotrivite

Las Fierbinți este serialul care provoacă hohote de râs în casele românilor, în fiecare joi seară. În această săptămână, telespectatorii au fost martori la o adevărată scenă de umor, a cărei protagoniști au fost soacra lui Celentano, Firicel și soția lui. 

În episodul de joi seară, 16 martie 2023, cele mai iubite personaje de comedie au revenit pe micile ecrane într-un episod care nu a putut fi ratat! 

Soacra lui Celentano le-a făcut o mărturisire lui Firicel și soției sale, însă adevărul era cu totul altul. Femeia le-a povestit celor doi cum seara trecută a fost nevoită să arunce damigeana cu băutură a ginerelui său deoarece începuse să „dea pe afară”:

„Eu aseară, când nu era el acasă, m-am dus și am vărsat damigeana aia în WC. O ține sub pat! A început aia să bolborosească acolo de a dat afară din sticlă, de mi-a ajuns până în mijlocul casei. După ce am golit-o, i-am pus-o iar sub pat și m-am culcat”, a spus soacra lui Celentano. 

Povestea acesteia a fost spulberată imediat de Firicel, care cunoștea adevărul de la Celentano. Se pare că, de fapt, femeia avusese o noapte în care alcoolul i-a luat mințile:

„Te-ai culcat în prag și în pielea goală! Așa zice Celentano, că așa te-a găsit: dezbrăcată, cu roțile în sus și în pielea goală. Are și poze la el, mi-a arătat pozele. Ai grijă ce spui că eu știu și adevărul lui”, a spus Firicel. 

După ce a aflat că Firicel știe adevărul, soacra lui Celentano a mărturisit că nu a băut decât două degete de vodcă, alături de fiul lui Bălărie.

„Eram puțin amețită, dar nu eram beată. Am băut vodcă. Știi ceva? Am băut-o cu fii-su lui Bălărie, că el a adus-o!”, a spus ea. 

Tăcut și liniștit, Celentano a fost martor la toată discuția și a intervenit doar atunci când a auzit-o pe soacra lui mințind: 

„Minte! Nu era niciun Bălărie! Era singură pentru că știu, pentru că am fost acolo”, a intervenit Celentano. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni