• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri, lideri de audienta pe segmentul publicului comercial

Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri, lideri de audienta pe segmentul publicului comercial

Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri, lideri de audienta pe segmentul publicului comercial

In fiecare saptamana, miercuri si joi, comedia ajunge in casele telespectatorilor, care aleg sa rada romaneste si sa se distreze alaturi de cele mai indragite personajele din serialele Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri! Aventurile fierbintenilor, provocarile cu care s-a confruntat celebra echipa Atletico Textila, dar si incurcaturile prin care au trecut Ai nostri au starnit hohote de ras. 

Spionul din Las Fierbinti a fost descoperit de primarul Vasile

Dupa ce s-a chinuit si a incercat tot felul de metode pentru a gasi spionul din sat, primarul Vasile l-a descoperit intamplator: Robi s-a dat singur de gol, iar naivitatea lui a fost apru pedepsita. Furturile din sat au avut consecinte nefericite pentru Branzoi, chiar dupa ce a furat de la Ardiles: Furi de la hoti, furi de la tot satul!. 

Miercuri si joi, cele doua episoade din Las Fierbinti au fost lider de audienta pe toate categoriile de public! Miercuri, episodul Las Fierbinti a obtinut, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 11.4 puncte de rating si 33.7% share, in timp ce televiziunea de pe locul al doilea a avut rezultate de peste doua ori mai mici: 5.4 puncte de rating si 15.9% share. Episodul de joi a adunat, de asemenea, cei mai multi telespectatori in fata televizoarelor, cu 11.4 puncte de rating si 35.2% share, spre deosebire de urmatorul post TV, care a obtinut numai 4.3 puncte de rating si 13.2% share.


Fotbalistii de la Atletico Textila au dat cu “stangul in dreptul” la sala de sport

Intreaga echipa s-a mutat fara sa vrea in sala de sport, unde fiecare fotbalist a avut cu totul alte prioritati decat antrenamentul, iar incercarile Ralucai de a-l face pe gelos pe Nea Gica alaturi de „amantul” Adita nu i-au iesit foarte bine.. Atletico Textila a fost lider de audinta miercuri la nivelul publicului comercial, obtinand 8.3 puncte de rating si 21.4% share, in timp ce televiziunea clasata pe locul al doilea a inregistrat 6.3 puncte de rating si 16.3% share.


Ai nostri s-au luptat pentru putere 

Ai nostri mafioti au incercat sa lucreze pe la spatele familiei, iar Tibi a primit o oferta greu de refuzat din partea dusmanului numarul 1 al familiei sale. Eforturile sale nu au ramas nepedepsite, iar tradarea a fost penalizata de doua ori. Ai nostri a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu 7.3 puncte de rating si 19.4% share, iar televiziunea de pe locul secund a obtinut 6.9 puncte de rating si 18.3% share.


Saptamana viitoare, miercuri si joi, aventurile celor mai simpatice personaje din serialele Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri continua, cu o noua serie de peripetii, replici amuzante si situatii surprinzatoare. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni