• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți, din nou lider de audiență! Cine câștigă meciul de șah dintre Brânzoi și Primarul Vasile?

Las Fierbinți, din nou lider de audiență! Cine câștigă meciul de șah dintre Brânzoi și Primarul Vasile?

Las Fierbinți, din nou lider de audiență! Cine câștigă meciul de șah dintre Brânzoi și Primarul Vasile?

Dacă marți tot satul era apăsat de diferite dileme, miercuri atenția a fost asupra unui joc de șah care s-a desfășurat la bar. Primarul Vasile și Brânzoi au pornit un meci de zile mari care l-a făcut pe Bobiță să dea drumul la pariuri de toate felurile: de la cine va câștiga și până la care va fi următoarea piesă mutată, toți curioșii s-au înghesuit să-și dea cu părerea. Continuarea... o vedem în această seară, tot de la 20.30.  

„Pune mâna și învață șah. Te bat de 3 zile”, i-a spus Brânzoi primarului, fiind convins că va reuși să continue seria victorioasă. Ce l-a făcut să fie așa sigur? Pare să fie chiar modul în care Vasile a făcut mișcările până în acel moment. După ce la minutul 31 i-a dat șah, Brânzoi este convins că va reuși să învingă până la capăt. Dacă va fi așa, aflăm în doar câteva ore. 

Tot atunci, vedem cum continuă și pățaniile lui Giani cu Aspirina și Gianina. După ce le-a convins pe cele două că în loc să cumpere uleiuri esențiale e mai bine să ceară niște mici la grătar ca să mănânce, Giani pare acum prins în niște discuții de care ar vrea să scape cât mai rapid. Rămâne de văzut ce va face. 

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.30 – 21.27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.3 puncte de rating și 32.7% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 6.5 puncte de audiență și 18.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV, iar în minutul de maximă audiență, de la 20.47, peste 2.2 milioane de români se distrau urmărind Las Fierbinți. 

În doar câteva ore, pe PRO TV, putem vedea un nou episod al serialului de comedie. Este vremea să aflăm cine va câștiga jocul de șah și cine se va putea lăuda cu mari câștiguri în urma pariurilor puse la bar! În plus, Aspirina îl va scăpa pe Giani de niște probleme surprinzătoare care vor apărea de nicăieri în calea lui. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni