• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți, lider absolut de audiență, săptămâna aceasta! Serialul, urmărit în medie de peste 2 milioane de români

Las Fierbinți, lider absolut de audiență, săptămâna aceasta! Serialul, urmărit în medie de peste 2 milioane de români

Las Fierbinți, lider absolut de audiență, săptămâna aceasta! Serialul, urmărit în medie de peste 2 milioane de români

Săptămâna aceasta, în serialul Las Fierbinți, personajele s-au confruntat cu o problemă întâlnită des în casele românilor – copii inteligenți, care își doresc să învețe, însă posibilitățile părinților sunt limitate, iar ei își pot pierde șansa la un viitor mai bun. Povestea i-a impresionat pe cei din fața televizoarelor și a fost un semnal de alarmă pentru ceea ce se întâmplă cu mulți tineri aflați la început de drum. 

Serialul Las Fierbinți a fost săptămâna aceasta lider incontestabil de audiență. În medie, luni, marți și joi, a înregistrat 11.2 puncte de rating și 31.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut, în medie, 6.3 puncte de rating și 17.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu o medie de 8.9 puncte de audiență și 28.6% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea, în medie, 6.3 puncte de rating și 20.1 % share. La nivel național, în medie, peste 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți.

Episodul de marți, 21 septembrie, a înregistrat cel mai bun share săptămânal pe toate categoriile de public, din prime time. 

Țara o arde pe comedie și săptămâna viitoare! Luni, marți și joi, de la 20:30, cele mai iubite personaje ne așteaptă pe ulițele din Fierbinți.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni