Las Fierbinți și Șef sub acoperire, primul loc în topul audiențelor joi seară

Las Fierbinți și Șef sub acoperire, primul loc în topul audiențelor joi seară

Aseară, românii au ales PRO TV! Țara a ars-o iar pe comedie cu un nou episod Las Fierbinți, de la ora 20:30, iar de la ora 22:30, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură provocarea a doi șefi care au intrat sub acoperire în propria companie. Joi seară, serialul „Las Fierbinți” și emisiunea „Șef sub acoperire” au fost lideri de audiență.

Bobiță l-a prins aseară pe Dorel în timp ce încerca să fure câțiva bani din bar, gest care ascundea, de fapt, o adevărată inginerie financiară. ”Bă, ce faci tu acolo în spate, la tejghea, unde ținem noi banii din vânzare?”, a întrebat cârciumarul. 

Am avut o discuție cu Chioru’ de la Dridu, care mi-a zis că banii dacă stă nu e bine, banii trebuie să-i faci să lucreze pentru tine. Eu m-am gândit așa: îi iau eu, pac – pac, îi pun la treabă și am rezolvat-o! Fii atent ce mi-a zis! Dacă ai un milion săptămâna asta, până săptămâna viitoare dacă stă, el se defavorizează, așa că îi iei și i-ai investit”, a spus Dorel. 

Întrebat în ce anume intenționează să investească banii pentru cheltuielile cu marfa barfului, Dorel a răspuns: „La pariuri de câini. Știi cum aleargă aia? Eu am unul preferat, Ares îl cheamă”.

Las Fierbinți – 10.1 puncte de audiență



Aseară, milioane de români s-au bucurat de comedie și au urmărit cu sufletul la gură avântul „antreprenorial” a lui Dorel. În intervalul 20:28 – 22:32, serialul Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență și a întregistrat 10.1 puncte de audiență și 29.3% cotă de piață, în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de rating și 19.7% share. 

La nivel național, aproape 1,7 milioane de români au urmărit în fiecare minut aventurile fierbințenilor, iar la ora 21:17, în minutul de aur, peste 2,1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.  

Frații Safir, urmăriți la muncă în propria companie



Într-un experiment curajos, doi frați au intrat sub acoperire joi seară în propria firmă. George și Iulian Safir sunt proprietarii unei companii care este un nume important în industria cărnii din țara noastră. Anual, Safir produce peste 15.000 de tone de marfă din carne de pasăre. 

În ediția Șef sub acoperire din această săptămână, cei doi frați au intrat deghizați în fabrici și ferme de pui și au lucrat cot la cot cu cei care stau în spatele succesului lor. 

Șef sub acoperire a fost lider absolut de audiență și în această săptămână. Aseară, în intervalul 22:33 – 24:02, PRO TV a înregistrat 5.6 puncte de rating și 25% cotă de piață, în rândul publicului Național 21-54 ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.2 puncte de audiență și 18.5% share. 

Joia viitoare, de la 20:30, un nou episod Las Fierbinți va fi responsabil de comedie, iar de la ora 22:30, alt șef va renunța la confort pentru a intra sub acoperire în propria companie. Cele două producții sunt disponibile în avans pe VOYO.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni