• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Liniște în Fierbinți: Celentano a fost calmat, iar Robi și Vasile au renunțat la amenzi. Las Fierbinți, lider de audiență

Liniște în Fierbinți: Celentano a fost calmat, iar Robi și Vasile au renunțat la amenzi. Las Fierbinți, lider de audiență

Liniște în Fierbinți: Celentano a fost calmat, iar Robi și Vasile au renunțat la amenzi. Las Fierbinți, lider de audiență

În Fierbinți, nicio zi nu seamănă cu alta, provocările sunt la tot pasul, iar sătenii nu duc lipsă de idei care mai de care mai năstrușnice. 

Miercuri seară, dandy Celentano și-a continuat ideea de a duce pensionarele peste hotare, chiar dacă a primit reclamații de la bărbații lor și a fost provocat la duel. A primit explicații de la Firicel, nu s-a lăsat, însă în cele din urmă s-a calmat forțat, dar nu a renunțat la serenade.

Ideea amenzilor lăsate în parbriz a provocat nemulțumiri serioase, iar fierbințenii și-au cerut drepturile. L-au vizitat pe rând pe Vasile, au cerut explicații și, atunci când nu au primit răspunsurile pe care le așteptau, au trecut la acțiune, unii direct la primărie, alții l-au vizat pe Robi. În final, amândoi au fost serios avariați și așa au renunțat la ideea taxelor pentru parcare. 

Nici Dorel nu s-a dat bătut și a continuat căutările pentru cele două iubite pe care le visa. Bobiță i-a recomandat să facă un mix de fată și băiat, să nu mai alerge doar după femei, așa că a găsit combinația perfectă: el, Gianina și Giani. Doar că lucrurile nu au mers conform planului și a rămas tot singur.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.8 puncte de rating și 27.3% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 6.9 puncte de audiență și 19.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:16, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

Au mai rămas doar câteva ore până la o nouă porție de comedie și de voie bună! De la 20:30, Las Fierbinți revine pe PRO TV! 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni