• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Lui Dorel i-a reușit planul de salvare aseară. Joi, de la 20:30, Aspirina înființează „Organizația Femeilor din Fierbinți”

Lui Dorel i-a reușit planul de salvare aseară. Joi, de la 20:30, Aspirina înființează „Organizația Femeilor din Fierbinți”

Lui Dorel i-a reușit planul de salvare aseară. Joi, de la 20:30, Aspirina înființează „Organizația Femeilor din Fierbinți”

După ce a încercat să-i găsească o nouă casă prin tot satul, Dorel a reușit în cele din urmă să salveze cocoșelul și l-a convins pe Bobiță să nu-l taie. Robi a continuat cercetarea despre viața de familie, dar fără niciun rezultat concret, care să-l ajute în luarea unei decizii de viitor.

Cea de-a doua parte a episodului Cocoșelul lui Dorel a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.6 puncte de rating și 29.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 8.8 puncte de rating și 20.8% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.8 puncte de audiență și 27.7% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 9.1 puncte de rating și 25.7% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:09, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Aspirina și Ardiles s-au „luptat” pentru cocoșelul lui Dorel, și-au prezentat avantajele pe care i le pot oferi dacă ar rămăne la ei, însă în cele din urmă salvarea a venit de la Bobiță. Înduplecat de iubirea lui Dorel pentru cocoș, a decis să nu-l taie și l-a chemat înapoi acasă.

Giani este hotărât să înființeze o școală privată și le-a explicat și Dalidei, lui Vasile și lui Rață ce ar însemna acest proiect măreț, ce materii ar trebui excluse din programă, care sunt cursurile care ar trebui studiate și care vor fi profesorii: el, Gianina și Dorel. Degeaba încearcă toți să-l convingă că nu este cea mai bună idee, mai ales pentru Fierbinți, Giani e decis să obțină fonduri pentru proiectul lui, însă a primit recomandarea de a merge să-l propună la București, unde ar avea mult mai mult succes.

Joi, de la 20:30, Aspirina înființează “Organizația Femeilor din Fierbinți - OFF" și e pregătită să facă revoluție în sat.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO.

Vezi și: Tiktokjobs: Rețete și bucătari

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni