• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Maia Morgenstern, Valentin Uritescu si Gabriela Popescu isi fac aparitia in "Las Fierbinti"

Maia Morgenstern, Valentin Uritescu si Gabriela Popescu isi fac aparitia in "Las Fierbinti"

Maia Morgenstern, Valentin Uritescu si Gabriela Popescu isi fac aparitia in "Las Fierbinti"

Dupa ce sezonul trecut Horatiu Malaele si Ileana Stana Ionescu au deschis seria marilor actori invitati in super serialul “Las Fierbinti”, cel de-al doilea sezon nu se dezminte si aduce alte nume mari la Pro Tv.

Inca de la primele doua episoade ale noului sezon, care debuteaza joi, 27 septembrie, de la 20.30, telespectatorii Pro Tv ii vor putea urmari pe inegalabilii Maia Morgenstern, Valentin Uritescu si Gabriela Popescu, trei aparitii senzationale si diferite de ceea ce publicul a putut vedea pana acum.
.

Maia Morgenstern
Interpretarea magistrala a Maiei Morgenstern in “Las Fierbinti” ii va tine in fata televizoarelor pe toti fanii serialului. Aceasta devine Ţaţa Rapidoaica, o prezenta amuzanta inca de la inceput, speriata ca vine sfarsitul lumii pentru ca a vazut semne: iepuroaica sa belgiana a fatat 5 pisoi! “Am urmarit mai multe episoade din serial si m-am amuzat foarte tare de fiecare data”, recunoaste marea actrita.

“Mi-a placut felul acesta de umor inteligent cu totul special, care pune bine la incercare mintea telespectatorului, spiritul nostru autoironic, felul in care ne privim”. Cat despre personajele colorate care populeaza “Las Fierbinti” si, implicit, personajul sau, Ţaţa Rapidoaica, Maia Morgenstern crede ca acestea apartin umorului absurd. “Daca nu mi-ar fi frica, desi imi este, poate ca as asemana spiritul de observatie al scenaristilor cu umorul lui Caragiale, cu spiritul lui. Personajul pe care eu il interpretez se numeste Ţaţa Rapidoaica, chiar si numele ei fiind incarcat de umor. Este o sportiva retrasa, abuzata, intristata de viata la tara, cu dureri si tristeti neimpacate. Si-a ratat o splendida cariera sportiva si a ajuns ingropata in mediul satesc. Aproape stiutoare, este priceputa la dezlegatul viselor, la retete culinare si multe altele. In mintea ei, se vede detinatoarea tuturor secretelor si destinelor satului din “Las Fierbinti”. Are puteri mistice, dar in acelasi timp este si foarte sentimentala. La filmari a fost splendid, am fost in permanenta inconjurata de o atmosfera extrem de calduroasa”, a incheiat aceasta.

Valentin Uritescu si Gabriela Popescu
Cei doi mari actori sunt in serial parintii Manuelei din Slobozia (Alina Chivulescu), care apar la nunta fiicei lor cu primarul Vasile (Gigi Ifrim). Titică si Argentina vin la nunta si, cuprinsi de bucurie si aburii licorilor servite la masa reusesc sa faca mare taraboi: Titică o gaseste pe Argentina in iarba cu Ardiles (Mihai Margineanu), desi aceasta se jura ca nu s-a intamplat nimic.

Valentin Uritescu marturiseste ca aparitia in ”Las Fierbinti” a fost o reala bucurie, chiar daca pentru rolul lui Titică si-a inrosit parul. ”Serialul era pe post, insa nu reusisem sa vad nici un episod. Butonand, am vazut cateva secvente si mi s-a parut autentic tot ce se intampla acolo, actorii erau foarte buni, tineri foarte talentati. Imediat dupa premiera spectacolului meu de la Metropolis, ”Spitalul comunal”, mi s-a propus sa apar in cel de-al doilea sezon ”Las Fierbinti”.

Iar regizorul Dragos Buliga mi-a propus rolul Titică”, povesteste Valentin Uritescu. Cat despre filmari, actorul recunoaste deschis ca i-au placut la nebunie, mai ales ca face echipa cu Gabriela Popescu, o veche partenera a sa de scena. ”M-a amuzat faptul ca Titică e tot timpul cu cureaua dupa nevasta-sa care are gura cam mare. Prima scena am avut-o chiar cu Gabriela Popescu, noi am fost parteneri in multe momente actoricesti, iar la pima secventa trebuia sa ne trantim pe ulita, in praf. Apoi a trebuit sa man masina, spre disperarea Alinei Chivulescu, fiica mea in serial. Am filmat cu placere si m-am amuzat. Pe undeva, sunt si eu in Titică, si eu am un simt al umorului aparte si l-am gasit foarte repede ca personaj. Am avut emotii, insa regizorul mi-a spus ca am facut totul foarte bine. Imi place ”Las Fierbinti” pentru ca e autentic si actorii sunt foarte, foarte buni, e ca un cine-vérité”, incheie acesta.

La randul sau, actrita Teatrului de Comedie Gabriela Popescu recunoaste ca participarea in ”Las Fierbinti” este o reala placere si priveste cu umor chiar si tantarii care nu i-au dat pace la filmarile in Fierbintiul cuprins de caldura insuportabila a verii:  ”Ce poate fi mai placut decat sa lucrezi cu niste tineri care te privesc cu admiratie si drag si cu un regizor la fel de tanar si talentat? A fost o bucurie, chiar daca se lucra de dimineata pana noaptea, cu tantarii pe noi, de mi-a dat sotul meu a doua zi un spray special pentru a ma apara de intepaturi”, isi aminteste aceasta amuzata.

Actrita apreciaza atat reintalnirea cu Valentin Uritescu, cu care a format un cuplu pe scena si in ”Cuscrele”, dar si lucrul cu Mimi Branescu, scenaristul serialului, pe care il considera extrem de talentat, un scenarist cu condei. Gabriela Popescu reuseste cu brio sa dea nastere in ”Las Fierbinti” unui personaj savuros, unei femei atragatoare care nu isi arata varsta si care ar putea concura chiar cu fiica sa atat prin vestimentatie, cat si prin energia si dorinta de a gusta viata, demonstrand ca este o actrita ce poate fi oricand distribuita pe un alt segment de varsta. Despre personajul sau, Argentina, mama Manuelei (Alina Chivulescu), actrita povesteste: ”Forma fizica a personajului este expresia vietii pe care si-o doreste, o femeie careia timpul nu poate sa-i stearga dorinta de a prinde sunete pe care nu le-a auzit inca, o femeie care maine ar lua viata de la inceput, cu aceeasi bucurie imensa de a experimenta lucruri noi pe care le-a simtit la 30 de ani si nu le-a incercat (da sau nu).

„Mama, ce-ti mai place viata!” e o replica ce defineste personajul Argentina – iata – un nume ce sparge hotarul tarii unde s-a nascut. Argentina are nevoie de „mai multe spatii decat o turma intreaga de bizoni”. Urmatoarele filamri peste Prut”, spune cu umor actrita, care isi asteapta publicul pe 28 septembrie, la ”Zapezile de alatadata”, de Dumitru Solomon.  

Tot la debut de sezon, isi face aparitia si Alina Chivulescu, cea care interpreteaza rolul Manuelei, sotia primarului Vasile (Gigi Ifrim). Nu va lipsi nici simpaticul Mos Peleus (Horatiu Malaele), deja o prezenta colorata si indragita in “Las Fierbinti”.  

Din 27 septembrie, de la ora 20.30, tara o arde din nou pe comedie! in “Las Fierbinti”, iar motivele de bucurie sunt si mai multe, pentru ca pe 27 septembrie, Pro Tv va difuza doua episoade ale noului sezon, care aduce si mai multe glume si scene care vor smulge hohote de ras, actori noi si o muzica speciala
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni