• Emisiuni
  • Survivor România
  • Marea Dezvăluire, în exclusivitate pe VOYO, pe 15 decembrie! Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023?

Marea Dezvăluire, în exclusivitate pe VOYO, pe 15 decembrie! Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023?

Marea Dezvăluire, în exclusivitate pe VOYO, pe 15 decembrie! Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023?

Cel mai așteptat show al începutului de an! Formatul care te scoate din zona de confort și te face să trăiești cu sufletul la gură fiecare secundă. Șansa la care mii de români au visat. Survivor România este tot mai aproape de fluierul de start. Iar în doar câteva zile, cei de acasă vor avea o șansă de neratat: să afle cei 12 Faimoși ai sezonului următor. 

Pe 15 decembrie, live, de la ora 21:00, în exclusivitate pe VOYO, toți abonații platformei vor putea urmări un show în care vor fi anunțați concurenții unuia dintre cele două triburi care vor scrie povestea în anul 2023.

Alături de aceștia se va afla Daniel Pavel, prezentatorul formatului care continuă să facă istorie în România! ”12 membri are Tribul Faimoși la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra și celebritățile care au acceptat provocarea Survivor România pentru sezonul următor. Veți face cunoștință cu cele 6 fete și 6 băieți, pe VOYO, joi 15 decembrie”, declară Domnul Dan înaintea emisiei speciale. 

Cine sunt cei care au decis să lase confortul de acasă și să fie nevoiți să lupte pentru mâncare, adăpost și șansa de a comunica cu cei dragi? Cine sunt cei care cred că au ceea ce le trebuie până la finalul unei lupte de neratat? Vom afla în doar câteva zile! 

Nu ratați pe 15 decembrie, LIVE, în exclusivitate pe VOYO, MAREA DEZVĂLUIRE!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni