• PRO TV
  • Mașini noi la preț redus de Black Friday la eMAG

Mașini noi la preț redus de Black Friday la eMAG

Mașini noi la preț redus de Black Friday la eMAG

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, a anunțat scoaterea la vânzare, de Black Friday, a 100 de mașini noi. Oferta vine cu reduceri de până la 24% la unele dintre cele mai populare mărci de autoturisme. 

În ziua cu cele mai mari reduceri din an, eMAG Black Friday se anunță o oportunitate rară pentru românii care vor să-și schimbe mașinile personale sau caută oferte auto avantajoase.

Pe 11 noiembrie, clienții eMAG au la dispoziție 100 de mașini noi din mărcile Ford, BMW, Mustang, Volvo, Mini, Skoda, Volkswagen, Lexus, Audi, Alfa Romeo, Fiat, Jeep și Maserati. Descoperă oferta de mașini noi AICI!

De exemplu, un BMW 540d Xdrive Sedan 3.0, 340 CP, Alb Alpine se vinde la prețul de 76.618 euro, redus de la 98.228 euro. Totdată, cei care vor această mașină sau orice alt model din ofertă, pot achita un avans de doar 2.000 de lei.

Altă ofertă de care românii ar putea fi interesați este un FORD Puma ST Line X 1.0l EcoBoost Hybrid (mHEV), 155 CP, Grey Matter, care de eMAG Black Friday e la prețul de 28.899 euro, redus de la 32.400 de euro. Și în acest caz, avansul este de 2.000 de .ei, care poate fi plătit doar cu cardul, online.

Dintre autoturismele scoase la vânzare de eMAG Black Friday, cinci sunt electrice: Lexus UX, BMWi3S, VolvoXC40 Recharge, BMW IX Xdrive40 și Ford Mustang March-E. În aceeași ofertă se mai găsesc 15 motociclete, cinci autorulote, o barcă cu motor și un velier.

În acest an, eMAG are peste 1,5 milioane de oferte, dintre care 69% la cel mai mic preț din 2022. Conform reprezentanților magazinului, valoarea cumulată a reducerilor disponibile pe 11 noiembrie depășește 360 de milioane de lei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni