• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Mihai Bobonete, despre sezonul 19 Las Fierbinți: „Se întorc niște scene de care mie îmi era dor”

Mihai Bobonete, despre sezonul 19 Las Fierbinți: „Se întorc niște scene de care mie îmi era dor”

Mihai Bobonete, despre sezonul 19 Las Fierbinți: „Se întorc niște scene de care mie îmi era dor”

„Încântare” e un cuvânt prea banal pentru a descrie ceea ce simt actorii din „Las Fierbinți” cu doar câteva zile înainte de lansarea sezonului 19 al serialului. Mihai Bobonete s-a luptat cu propriile emoții și a dezvăluit  câteva dintre secretele noului sezon.

Secrete? Toată lumea vrea să afle secrete! Dar, mai întâi, iată ceva ce nu e deloc secret: Sezonul 19 din Las Fierbinți debutează la PRO TV pe 6 septembrie, ora 20:30 (Urrrraaaaaa!). Iar țara o va arde e comedie în fiecare luni, marți și joi, de la aceeași oră. 

Cu doar câteva zile înainte de marea lansare, Mihai Bobonete are o mărturisire de făcut: o să vă placă acest sezon.

Pe lângă asta, se întorc niște scene de care mie îmi era dor. Adică o să vedeți ceva în care s-a folosit CGI (Computer-generated imagery - n. red.), adică efecte speciale, e cu răpiri, e cu bătăi, ceva frumos și... unul dintre personajele noastre principale se căsătorește anul ăsta. Dar nu zic cine. Face o nuntă în serial”, a dezvăluit Bobo.

Vreme de 19 sezoane, fanii serialului au avut ocazia să cunoască personajele în cele mai intime detalii. Aproape că poți să ghicești ce vor să spună, înainte să o spună. Mihai Bobonete a explicat de ce nu ar schimba nimic la ele și de ce nu le-ar trasa alt parcurs în serial. Sau, poate, doar mici chestii, ici pe colo.

Personajele sunt atât de bine definite și creioante după acești 10 ani, încât nu văd făcând altceva, pe niciunul dintre ei. A, bine, dacă aș vedea-o pe Aspirina căsătorindu-se cu Bobiță, nu m-ar surprinde. Sau dacă ar mai exista o cununie, o cumetrie între personaje – asta pot s-o văd. Dar o schimbare radicală a personajelor nu are rost, pentru că ele așa au fost născute de Mimi (Brănescu – n. red.) și sunt din ce în ce mai bine conturate. Nu m-am gândit niciodată în ce direcție ar putea să o ia unul sau altul”, a mai spus Mihai Bobonete.

Vezi și VIDEO: Best of Las Fierbinți - Cele mai amuzante momente din sezonul 18

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni