• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Nepalezul a dat peste cap liniștea productivă din Las Fierbinți! Peste 2.5 milioane de români au urmărit episodul de marți

Nepalezul a dat peste cap liniștea productivă din Las Fierbinți! Peste 2.5 milioane de români au urmărit episodul de marți

Nepalezul a dat peste cap liniștea productivă din Las Fierbinți! Peste 2.5 milioane de români au urmărit episodul de marți

Gianina a început tratamentul cu „botox” primit de la Dalida, însă reacțiile adverse i-au cam dat bătăi de cap, iar Dorel, Giani, Ardiles și Rață au continuat să încerce să facă rost de bani, însă au făcut rost de... bătaie.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.5 puncte de rating și 29% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7.1 puncte de rating și 17.9% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 8.2 puncte de audiență și 23.9% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 7.8 puncte de rating și 22.9% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:00, peste 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.
 
Aspirina continuă să o învețe pe Gianina să vorbească cu botox, adică să tacă, să fie mai bine pentru toată lumea, să se bucure cei care trebuie să asculte, că oricum nu va avea nimic de spus. Cu toate astea,  dorința de a avea succes la bărbați era mai mare decât orice altceva, decât orice reacție adversă, așa că Dalida i-a dat Gianinei pastilele care ar trebui să-i mărească buzele. A omis însă să-i spună că înainte de a-i crește buzele i se vor umfla ochii. 
Dornice de a fi mai frumoase gratuit, vecinele au dat năvală în curtea Dalidei pentru a primi tratamentul minune, dar toate au rămas cu reacțiile adverse și cu nicio reacție pozitivă.
 
Nepalezul a dat peste cap liniștea productivă a satului și a rezolvat toate lucrările în timp record. Astfel i-a pus pe Celentano și pe Firicel într-o lumină proastă în fața primarului, care a fost nevoit să renunțe la “colaborarea” cu ei pentru renovarea casei. În încercarea de a lua procent din câștigurile nou venitului în sat, Celentano a luat doar bătaie.
 
La fel s-a întâmplat și cu Dorel, Giani, Ardiles și Rață. Ideile lor de afaceri au eșuat și nu au reușit decât să-și enerveze vecinii și pe Bobiță și să-i întoarcă pe toți împotriva lor. În urma inițiativei din care trebuia să facă rost de bani, Rață a rămas fără cauciucuri și fără parbriz la mașină.
 
Joi, de la 20:30, un nou episod Las Fierbinți aduce noi aventuri și motive de bună dispoziție.
Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.
 
Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni