• PRO TV
  • Nicki Minaj, o Cenușăreasă atipică! Cum s-a costumat artista de Halloween

Nicki Minaj, o Cenușăreasă atipică! Cum s-a costumat artista de Halloween

Nicki Minaj, o Cenușăreasă atipică! Cum s-a costumat artista de Halloween

De Halloween, vedetele de peste Ocean s-au întrecut în costume care mai de care mai inedite. Nicki Minaj se laudă adesea pe Instagram că duce o viață de basm, așa că a ales să se costumeze într-o prințesă Disney. 

Rapperița s-a transformat în Cenușăreasa, însă ținuta aleasă i-a uluit pe fani. “Nicki a câștigat tot de Halloween. Punct!”, a scris pe Instagram unul dintre urmăritorii artistei după ce i-a văzut rochia. 

Blondă platinată, cu coc, diademă cu cristale și rochie de prințesă! Așa s-a pozat Nicki Minaj pentru cei peste 204 milioane de fani de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Dacă din față artista arăta precum Cenușăreasa, când s-a întors cu spatele, fanii au rămas fără cuvinte. 

Rochia artistei avea două decupaje sexy chiar în zona posteriorului. 

Chunderalla, așa cum și-a zis ea, a scris în dreptul imaginilor: "Și cum a auzit șoaptele... Chunderella a chicotit. Surorile vitrege urâte și răutăcioase aveau de ce să se certe. La urma urmei, în adâncul sufletului... știau... că nu vor încăpea niciodată în papucii de sticlă... SFÂRȘIT."

Imaginile au adunat aproape 2 milioane de aprecieri în câteva ore și sute de comentarii. “Nu ne așteptam la asta!”, “Ai câștigat, ca de fiecare dată!”, “Aș vrea să fiu eu prințul fermecător!”, “Meriți să locuiești într-un castel!”, “Nu vă puneți cu această Cenușăreasă! Ea nu are nevoie de un prinț”, i-au scris internauții.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni