Nikos Vertis, interviu de 10

Nikos Vertis este unul dintre cei mai iubiți artiști al Greciei și a revenit în Romania pentru cele mai mari petreceri bouzoukia, pe 6 octombrie și 7 octombrie, la Sala Palatului din București, la ora 19:30. 

Artistul răsplătit cu mai multe discuri de platină a oferit și un interviu în exclusivitate pentru La Măruță, interviu în care a vorbit destre omul Nikos, despre artistul din el, despre ce iubește și ce îl face să se simtă viu și împlinit. 
 
Sunt șase ani consecutivi de când vine să cânte în România și spune că aici se simte că acasă. Interviul de 10 a fost realizat pentru La Măruță de corespondentul Cristina Șeulean!
 
Nikos Vertis: "Când sunt în Grecia și mă întreabă de concertele din jurul lumii, întotdeauna vorbesc despre publicul din România. La publicul pe care îl întâlnesc la concertele mele simt respect.Întotdeauna sunt atenți și ascultă artistul."
 
Nikos Vertis: "În Grecia spunem așa, oamenii urăsc banii, dar nimeni nu urăște gloria. Este o binecuvântare, dar este o binecuvântare periculoasă. Întotdeauna spun că, odată ce intri în lumea asta, nu te mai poți întoarce niciodată. (...) Prima dată când am cântat în fața publicului a fost la examenul pentru școala de muzică. Am cântat cu chitara în fața unui public format din 500 de oameni."

 
Nikos Vertis: "Niciodată nu am visat să fiu faimos sau să fiu cântăreț. Eram un chitarist. Pasiunile mele dintotdeauna au fost kartingul, scuterele acvatice, mașinile puternice, dar odată ce îmbătrânesc îmi plac mai mult plimbările la munte."
 
Nikos Vertis: "Eu sunt un om normal, îmi plac lucrurile simple. Lucrurile simple mă îmbogățesc sufletește. Sunt un antistar! Sunt egoist când simt că am dreptate.Sunt iertător și sunt un om vesel. Nu-mi place să fiu supărat. Întotdeauna sunt înconjurat de oameni și fac activități vesele."



FOTO: NIKOS VERTIS INSTAGRAM
 / CRISTINA ȘEULEAN 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni