• PRO TV
  • Noul album The Motans vine cu o nouă metodă de plată – cu sport!

Noul album The Motans vine cu o nouă metodă de plată – cu sport!

Noul album The Motans vine cu o nouă metodă de plată – cu sport!

Cel de-al treilea album The Motans - Great Expectation – lansat oficial în format fizic la inceputul lunii Octombrie, a vandut 1000 de exemplare cu o noua metoda de plata – cu sport. Cu ocazia lansarii, The Motans a anunțat o colaborare cu PUMA, cu scopul de a încuraja fanii să devină mai activi în viața de zi cu zi prin sport.

Mai exact, fanii au putut intra pe shop.themotans.com și au putut alege o nouă metodă de plată - cu sport - după care au avut la dispozitie 24 de ore pentru a trimite un videoclip cu ei făcând 39 de flotări / genuflexiuni / abdomene. Mai mult, fiecare CD a fost semnat de The Motans înainte de începerea campaniei. 

1000 de fani The Motans s-au inscris si au trimis video-uri cu ei facand sport, albumele fiind declarate sold out in mai putin de o saptamana.

"Acest proiect este dedicat tuturor fanilor care au făcut parte din familia The Motans de-a lungul anilor. Este o oportunitate incredibilă pentru mine să pot face acest cadou publicului meu. Și faptul că e alături de Puma, un brand care susține unii dintre sportivii mei preferați la nivel global, e cu atât mai special pentru mine." – The Motans.

“Great Expectations” este al treilea album The Motans. Materialul conține 12 piese, printre care se numără hituri ca “Insula” și “Povestea unui naufragiat”, dar și piese noi precum “Café de Flore”, “Tot ce contează”, “Pe bune”, “În Glumă” și “Molii”. 

PUMA este unul dintre cele mai importante branduri sportive din lume care proiectează, dezvoltă și comercializează încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii. Timp de peste 70 de ani PUMA a promovat neîncetat sportul și cultura, creând produse rapide pentru cei mai rapizi atleți ai lumii. PUMA oferă produse de performanță și produse de lifestyle inspirate de sport în categorii precum fotbal, alergare și antrenament, baschet, golf și sporturi cu motor. PUMA colaborează cu designeri și branduri renumite pentru a adduce influențe sportive în cultura și moda de stradă. Grupul PUMA deține mărcile PUMA, Cobra Golf și stichd. Compania își distribuie produsele în peste 120 de țări, are aproximativ 16.000 de angajați în întreaga lume și are sediul central în Herzogenaurach/Germania.

LINK - https://www.instagram.com/p/CjlKe29q3qQ/

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni