• PRO TV
  • Pregătiți sau nu de atacul unui zombie, un lucru e clar: Las Fierbinți rămâne cel mai urmărit serial de comedie!

Pregătiți sau nu de atacul unui zombie, un lucru e clar: Las Fierbinți rămâne cel mai urmărit serial de comedie!

Pregătiți sau nu de atacul unui zombie, un lucru e clar: Las Fierbinți rămâne cel mai urmărit serial de comedie!

Dacă săptămâna a început cu mare veselie în Las Fierbinți, se pare că aseară lucrurile nu au mai fost la fel de roz în cel mai urmărit sat din țară. De această dată, problemele au apărut de peste tot: Dorel pare că nu va primi cadoul mult așteptat de ziua lui, Giani este considerat zombie de către Robi, iar Brânzoi a găsit o echipă de fete care-i repară casa, dar care aparent ascund și unele secrete. 

Cea mai apăsătoare problemă pare să fi fost cea a lui Dorel care aștepta cu emoție ziua lui de naștere, dar mai ales cadourile pe care le va primi. Aparent, Ardiles a găsit o soluție: va strânge bani de la tot satul și va cumpăra chitara la care Dorel visează: ”O grămadă de lume te iubește pe tine”. 

În alte părți ale satului, grijile au fost altele: Celentano tocmai a descoperit că Brânzoi are o lucrare majoră în casă și nu l-a chemat pe el! Ci a optat pentru o echipă formată din două fete tinere și extrem de sexi. Însă, se pare că ele ascundeau un secret....

Iar Giani s-a confruntat cu o situație aparent fără ieșire. Tocmai ce a fost confundat de Robi cu un zombie, care a crezut că a atacat-o pe Gianina pentru a îi suge sângele, când el tot ce voia era o bucată din salamul cumpărat de ea. 

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.0 puncte de rating și 32.0% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 6.2 puncte de audiență și 17.9% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV! 

Au mai rămas doar câteva ore până când serialul de comedie revine, iar lumea se va lămuri dacă Giani chiar este zombie! Tot în această seară, vom vedea ce va face Celentano acum că a descoperit că fetele care îi lucrează lui Brânzoi par a-i pregăti o surpriză... adormitoare! 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni