Rasturnari de situatie in Las Fierbinti, joi, de la 20:30, la PRO TV

Rasturnari de situatie in Las Fierbinti, joi, de la 20:30, la PRO TV

Joia aceasta, de la 20:30, personajele din Las Fierbinti au parte de rasturnari de situatie care sunt pe cale sa le schimbe destinul.

Robi primeste o serie de mesaje de amor de la un personaj supriza, iar mirajul dragostei il determina sa isi abandoneze viata si sa plece in lume cu noua lui cucerire. Dupa ce isi prezinta demisia si isi ia ramas bun de la toata lumea, este cuprins de mustrari de constiinta si isi pune la indoiala decizia de a pleca. Bobita, Giani si Vasile sunt principalii vinovati de schimbarile din viata lui Robi, insa ramane de vazut in ce fel. 

Firicel se pregateste sa fie din nou tata, din acest lucru rezultand o intreaga dezbatere despre ce inseamna nasterea unui copil intr-o familie. Filozofiile lui Celentano, Firicel si Ardiles vor face deliciul telespectatorilor, iar ce urmeaza sa descopere ii va lasa pe toti masca. 

Dalida infiinteaza clubul veganilor si Firicel descopera ca fiul lui este un geniu al calculatoarelor! 

Clubul Dalidei va naste mari controverse in tot satul, iar libertatea animalelor ii contrariaza pe Bobita si pe Vasile care pun la cale un plan pentru a opri aceasta miscare noua. Cei doi ii conving pe toti sa trimita animalele in vacanta, insa maine seara vom vedea unde vor ajunge bietele animale, care nu isi doreau decat sa se relaxeze. 

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni