Replica virală a IGSU după incendiul izbucnit în cârciuma lui Bobiță

Replica virală a IGSU după incendiul izbucnit în cârciuma lui Bobiță

Bobiță a rămas fără cârciumă, după combinațiile eșuate ale lui Dorel. Localul din Fierbinți s-a făcut scrum, în urma unei explozii care i-a șocat pe toți. Pompierii, de data aceasta cei reali, au reacționat prompt la aflarea veștii că barul a fost cuprins de flăcări.

Cârciuma lui Bobiță a luat foc, dar afacerea nu va sta pe loc. Vestitul cârciumar are deja un plan pentru a o lua de la zero, după ce va încasa banii de pe asigurare.

Vestea incendiului din Fierbinți i-a pus pe jar și pe pompieri, care au anunțat că sunt gata să intervină… dacă incidentul se va repeta. Sperăm că Bobiță nu va trece din nou prin această experiență, dar e îmbucurător să știm că „cetățenii” din Fierbinți au pe cine se baza.

Ce-ai făcut, Dorele? Data viitoare poți apela la noi… Suntem mai puțin pricepuți în ale piramidelor, dar experți în triunghiul arderii! Îți arătăm noi cum să faci, fără să arunci totul în aer”, au comentat cei de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) pe Facebook.

Serialul Las Fierbiți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29, cu episodul 38 din sezonul 21.

De-a lungul difuzării, peste 1,8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:15, peste 2,2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni