Robi vrea să se însoare și învață de la cel mai bun, de la Firicel

Robi vrea să se însoare și învață de la cel mai bun, de la Firicel

Las Fierbinți, lider absolut de audiență marți seară.

După ce a aflat părerea sătenilor despre el, Bobiță a început investigația și a aflat că doar la el e caietul plin de datorii care nu au fost niciodată achitate. Nu putea să lase lucrurile nerezolvate, așa că a început să le aplice tuturor corecții, dacă banii tot nu și-i va recupera prea curând.

Nevasta lui Brânzoi s-a întors acasă și a aflat cu stupoare ce activități are soțul ei și tot ce a făcut cât a fost ea plecată: și-a schimbat atitudinea și look-ul, s-a dat la toate femeile din sat, a ascultat muzică tare noaptea. 

Robi a decis: vrea să se însoare. Nu are pretenții, dar nu știe cum să agațe fetele, cum să le atragă. Și mai are un defect: “Mă îndrăgostesc repede și-mi trece greu. Le iubesc eu ce le iubesc, dar până mă hotărăsc să vorbesc cu ele, sunt deja măritate și gravide”. "Ca Firicel, așa vrea să fiu”, i-a mărturisit lui Vasile. Așa că, au mers împreună la Firicel, să-i afle secretele. 

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 21:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.9 puncte de rating și 31.5% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 4.7 puncte de audiență și 13.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:02, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

În seara aceasta, de la 20:30, Bobiță continuă operațiunea recuperării banilor, iar Robi e decis să afle cum face Firicel să cucerească femeile, să învețe de la cel mai bun cum poate face să îmbine utilul cu plăcutul. Doar că secretele lui Firicel sunt diferite de ceea ce își imagina el și nu e convins că le poate aplica.

Brânzoi își confruntă nevasta, care încearcă să afle de unde a avut bărbatul ei bani să se transforme în noul cuceritor al satului. “Am vândut o oaie, pe Shakira, și o capră, pe Lady Gaga”, recunoaște el. Dacă reușește să o înduplece și să o facă să-l înțeleagă, vedem astăzi, în Las Fierbinți.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni