• PRO TV
  • Tara o arde pe comedie. Diseara, ai portie dubla de Las Fierbinti, de la 20.30, la ProTV!

Tara o arde pe comedie. Diseara, ai portie dubla de Las Fierbinti, de la 20.30, la ProTV!

Tara o arde pe comedie. Diseara, ai portie dubla de Las Fierbinti, de la 20.30, la ProTV!

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi, de la 20:30, la PRO TV!

„Las Fierbinti, sezonul 6, baga Romania-n case! Firicel are un sezon dramatic, afland pe parcurs ca cei 3 copii nu sunt ai lui. A fost mult mai usor pentru mine sa intru in pielea personajului, desi surpriza pe care o ofera scenariul este mare. Situatiile sunt din ce in ce mai diferite si inedite”, a declarat Toma Cuzin, interpretul personajului Firicel.

Las Fierbinti promite doua episoade fenomanale! Romania, pregateste-te de ras, singurul remediu natural pentru a te mentine in forma!

In cele doua episoade de astazi Dorel, fratele smecherului Bobita, s-a pregatit de razboi! Impreuna cu Gianina se antreneaza de zor pentru a combate invazia temutilor Illuminati. Inarmati pana in dinti cu pistoale cu apa si sticlute cu potiuni magice cei doi vor lupta contra acestora. Afla de la 20:30 care e strategia lor de atac impotriva Iluminati, in super-portia de comedie!

Tot joi aflam ca Aspirina si-a gasit… nasa! Dalida s-a gandit sa-i faca concurenta doctoritei din Fierbinti, platindu-i pe simpaticii localnici! Descoperiti cum decurge afacerea si in ce ipostaze sunt surprinsi Celentano, Firicel si Vancica in cele doua episoade fenomenale din aceasta seara! 

In aceleasi episoade senzationale, Firicel, Celentano si Ardiles nu se pot feri de belele si idei nastrusnice. Cu siguranta situatiile in care scenaristul Mimi Branescu i-a surprins vor starni hohote de ras ce vor rasuna in intreaga Romanie!

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni