Telespectatorii au urmărit aseară goana după platină din Las Fierbinți

Telespectatorii au urmărit aseară goana după platină din Las Fierbinți

Luni seară, în Las Fierbinți, Dorel a început goana după platină, Firicel a devenit cobai uman, iar Dalida a încercat să-și găsească jumătatea online, însă fără niciun rezultat favorabil.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.6 puncte de rating și 28.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 9.3 puncte de rating și 22.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.5 puncte de audiență și 28.4% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 8.2 puncte de rating și 24.6% share. La nivel național, aproape 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Vezi ONLINE pe VOYO

Firicel a găsit calea cea mai ușoară de a face rost de bani, a devenit cobai uman și trebuia să primească o sumă considerabilă în urma experimentului în care a decis să se implice. Celentano a încercat să-i explice că pastilele pe care le lua puteau avea efecte adverse și în cele din urmă l-a convins să dea în judecată compania și să câștige banii fără niciun fel de tratament. Planul nu le-a reușit, au ieșit din biroul directorului șifonați și hotărâți să devină cobai pe băutură.

Supărată că este singură de prea mult timp, Dalida, cu ajutorul Aspirinei, a devenit “Matilda” și totodată posesoarea unui profil pe un site de matrimoniale. După cele trei întâlniri avute, ultima cu Ahile, în spatele căruia se ascundea primarul, a decis să renunțe la această metodă de a-și găsi jumătatea.

Dorel a găsit un colecționar de mașini de cusut și a făcut tot posibilul să găsească una în sat, pe care să o vândă pe bani grei. Giani i s-a alăturat, au găsit la Brânzoi mașina de cusut care urma să-i îmbogățească, dar în final au rămas fără ea și cu banii luați.

Joi, aventurile continuă, de la 20:30, în Las Fierbinți.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni