• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Una caldă, alta rece în Las Fierbinți. Bobiță și-a recuperat datoriile, dar Robi a rămas tot singur

Una caldă, alta rece în Las Fierbinți. Bobiță și-a recuperat datoriile, dar Robi a rămas tot singur

Una caldă, alta rece în Las Fierbinți. Bobiță și-a recuperat datoriile, dar Robi a rămas tot singur

Cu toate că a încercat să aibă un somn liniștit lângă o femeie, Robi a adormit tot singur. I s-a destăinuit lui Firicel în speranța că va găsi o soluție pentru problema care-l frământa și nu-l lăsa să doarmă noaptea, dar sfaturile lui nu l-au ajutat prea mult. 

Cu toate că Vasile i-a prezentat realitatea și l-a îndrumat să-și seteze corect așteptările, polițistul a pus în practică metoda lui Firicel de a atrage femeile, dar nu a dat roade, ci din contră. 

Pentru Brânzoi, transformarea într-un personaj cool nu a durat foarte mult. A revenit la treburile casnice, iar Celentano i-a luat locul și trotineta. Nici Bobiță nu a pierdut timpul, a recuperat cât de mult a putut din caietul cu datorii și l-a iertat pe Giani.

Chiar dacă sfaturile lui l-ar fi putut ajuta pe Robi, pe Vasile nu l-a putut ajuta nimeni atunci când a primit vizita de la partid pentru recuperarea banilor sustrași fără drept.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.5 puncte de rating și 32% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 4.9 puncte de audiență și 13.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:17, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Fierbințenii descoperă care e rezolvarea tuturor problemelor pe care le au sau le pot avea: "piramida bunătății universale". Dorel încearcă atragerea forțelor binelui, Giani încearcă să-l convingă pe Rață de beneficiile unui astfel de obiect, iar Gianina îi dăruiește una Aspirinei, în semn de mulțumire pentru toate momentele în care i-a fost alături: “Aspi, tu pentru mine ești ca o soră mai mare, ca o profesoară-dirigintă, ca o mamă. Aspi, ești ca o bunică pentru mine”. “E piramida bunătății universale. E proiect NASA, modifică ADN-ul”, continuă ea explicațiile. 

Cum au apărut piramidele, care e adevărata poveste din spatele lor și ce efect au asupra sătenilor din Fierbinți, vedem în seara aceasta, de la 20:30. Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni